Hesabım
    Marion Cotillard "The Morning Show"da Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'a Katılıyor

    Oscar'lı oyuncu Apple TV+ dizisinin 2025'te yayınlanacak yeni sezonunda rol alacak.

    Apple TV+

    Marion Cotillard, Apple TV+ dizisi "The Morning Show"un 4. sezonuna katılıyor.

    Oscar ödüllü oyuncu, dizinin yeni sezonunda Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın yanı sıra Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm ve Nicole Beharie ile birlikte rol alacak.

    Cotillard, "Avrupalı ​​bir aileden gelen bilgili bir operatör" olarak tanımlanan Celine Dumont'u canlandıracak.

    Bu, Cotillard'ın kariyeri boyunca üstlendiği birkaç TV rolünden biri olacak. 2008'de "La Vie En Rose" (Kaldırım Serçesi) filmiyle en iyi kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazanan Cotillard, 2015'te "İki Gün, Bir Gece" filmiyle aynı kategoride aday gösterildi.

    Diğer önemli film rolleri arasında "Brother and Sister”, “From the Land of the Moon”, “Midnight in Paris”, “The Dark Knight Rises” ve “Inception” yer alıyor.

    “The Morning Show”un 3. sezonu Eylül ve Kasım 2023 arasında Apple'da yayınlandı. Dizi, 3. sezon prömiyeri öncesinde dördüncü sezonu için de yenilendi. 2025'te yayınlanacak 4. sezonun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

    Kerry Ehrin tarafından geliştirilen dizide Aniston ve Witherspoon başrolü paylaşmalarının yanı sıra yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Witherspoon, Candle Media şirketi Hello Sunshine ve Lauren Neustadter aracılığıyla yönetici yapımcılığını üstlenirken Aniston, Echo Films markası altında Kristin Hahn'la birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Charlotte Stoudt, Apple TV+ ile olan genel anlaşması kapsamında yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yaparken, Mimi Leder de genel anlaşması kapsamında baş yapımcı ve yönetmen olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top