Hesabım
    Cobra Kai'nin Dördüncü Sezonundan Tarih Duyurusu

    Netflix, dördüncü sezonun tarihini bir videoyla duyurdu

    Cobra Kai”nin dördüncü sezonunun resmi olarak bir prömiyer tarihi var. Eleştirmenlerce beğenilen dizinin yeni sezonu, platformda yılın son günü olan 31 Aralık'ta başlayacak. Duyuru, "Netflix Tudum" hayran etkinliğinin bir parçası olarak yapıldı. “Cobra Kai”, ağustos ayında beşinci sezon için yenilenmiş ve duyurusu resmi olarak yapılmıştı.

    Dizi, üçüncü sezon için Netflix'e taşınmadan önce bir YouTube orijinali olarak başladı ve ikonik “Karate Kid” film serisinin hikayesini sürdürüyor. Serinin üçüncü sezonunda, Johnny Lawrence (William Zabka), yıldız öğrencisi Miguel'in (Xolo Maridueña) Cobra Kai öğrencileri ile Miyagi-do öğrencileri arasındaki bir arbedede ciddi şekilde yaralanmasından sonra sersemliyor. O ve uzun süredir rakibi olan Daniel LaRusso (Ralph Macchio), sonunda şiddeti durdurmak ve Johnny'den Cobra Kai'nin kontrolünü ele geçiren John Kreese'i (Martin Kove) devirmek için bir araya gelmeye karar veriyor.

    Video, LaRusso ve Lawrence'ın öğretmen olarak çok farklı tarzlara sahip olmalarına rağmen, öğrencilerle Cobra Kai için birlikte çalıştığını gösteriyor. Dizide ayrıca, Courtney Henggeler, Tanner Buchannan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Peyton List ve Vanessa Rubio yer alıyor. “Karate Kid” yıldızı Elisabeth Shoe, “Karate Kid Part 2” yıldızları Tamlyn Tomita, Yuji Okumoto ve Traci Toguchi gibi üçüncü sezonda da yer aldı.

    “Cobra Kai”, piyasaya sürülmesinden bu yana güçlü eleştirel övgülerle karşılandı. Son zamanlarda, dizi en iyi komedi dizisi de dahil olmak üzere dört Emmy adaylığı aldı. Dizinin yaratıcısı Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg, aynı zamanda kendi şirketleri Counterbalance Entertainment aracılığıyla da baş yapımcılık yapıyor. Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett, Susan Ekins ile birlikte Westbrook Entertainment'ın yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor. Macchio ve Zabka da yönetici yapımcı olarak görev yapıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top