Hesabım
    The Witcher'ın İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Netflix, "Tudum" etkinliği sırasında üçüncü sezon onayını da açıkladı!

    Netflix, oldukça popüler olan The Witcher dizisine erken bir onay verdi ve ikinci sezonun aralık ayında yayınlanmasından birkaç ay önce üçüncü sezonu duyurdu. Platform, cumartesi günü düzenlediği sanal hayran etkinliği Tudum'da The Witcher'ın ikinci sezonundan da yeni bir fragman paylaştı. Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan The Witcher, insanların yaşadığı The Continent'in uçsuz bucaksız dünyasında, üç kişinin iç içe geçmiş kaderlerini konu alan bir hikayede, doğaüstü canavarların baş belası Rivia'nın acımasız Geralt'ı olarak Henry Cavill'i karşımıza çıkarıyor ve elfler, cadılar, cüceler ve canavarlar hayatta kalmak için savaşıyor.

    17 Aralık'ta çıkış yapacak olan The Witcher'ın ikinci sezonu, Yennefer'in (Anya Chalotra) korkunç Sodden Savaşı'nda öldüğüne ikna olan ve Prenses Cirilla'yı (Freya Allan) bildiği en güvenli yere, Kaer Morhen'in çocukluk evine götürmeye çalışan Henry Cavill'in Geralt of Rivia'sını takip edecek. Kıtanın kralları, elfleri, insanları ve iblisleri duvarlarının dışında üstünlük için uğraşırken, Geralt, kızı çok daha tehlikeli bir şeyden korumalıdır: İçinde sahip olduğu gizemli güç!

    Lauren Schmidt Hissrich, The Witcher'ı yönetiyor ve yapımcılığını üstleniyor. Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub ve Jarosław Sawko da baş yapımcılar. Netflx etkinliği Tudum, dizinin üçüncü sezon onayını açıklamanın yanı sıra ikinci sezon için fragman paylaştı. Ek olarak Netflix, The Witcher dünyasının daha da derinlerine inecek ve seriyi bir çocuk ve aile dizisi yapacak ikinci bir uzun metrajlı anime filmiyle genişletecek. Henüz ismi belli olmayan yeni anime filmi, Netflix'teki The Witcher serisinin ikinci anime filmi olacak. Bu yılın başlarında Netflix, Geralt'ın akıl hocası ve selefi Vessemir'in istismarlarını izleyen The Witcher: Nightmare of The Wolf yayınladı. The Witcher: Blood Origin'in yaratıcı ekibi sanal etkinliğe kamera arkası görüntüleri de getirdiği için Witcher içerikleri Tudum'da ağırlık merkezi oldu.

    The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen: Blood Origin, ilk prototip Witcher'ın yaratılışını ve canavarların, insanların ve canavarların dünyalarının birleştiği çok önemli 'Conjunction of the Spheres'e yol açan olayları gösterecek. Dizide, Laurence O'Fuarain, Michelle Yeoh, Sofia Brown, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis ve Dylan Moran yer alıyor. Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murry ve Zach Wyatt da oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top