Hesabım
    John Cena'lı DC Dizisi "Peacemaker"dan Fragman!

    HBO Max, diziden ilk fragmanı yayınladı

    John Cena, sanal hayran etkinliği DC Fandome'un bir parçası olarak yayınlanan, HBO Max dizisi “Peacemaker”ın ilk fragmanında, cinayete meyilli olarak yönlendirilen ve bir kostüme sahip olan kanunsuz olarak bir kez daha kılık değiştiriyor. Ağustos ayında yayınlanan uzun metrajlı film “The Suicide Squad”ın devamı niteliği de taşıyan “Peacemaker”, 13 Ocak'ta HBO Max'te prömiyer yapacak. 

    Dizi, Cena'nın canlandırdığı Christopher Smith'i, inandığı şey uğruna ekibine ihanet ettikten sonra neredeyse öldürüldüğü “The Suicide Squad” olaylarından sonrasında takip ediyor. Steve Agee ve Jennifer Holland, aynı zamanda, Peacemaker'a son görevinde yardım etmekle görevlendirilen Suicide Squad beyni Amanda Waller'ın yardımcıları olan John ve Emilia olarak filmdeki rollerini yeniden canlandırıyorlar. Viola Davis'in dizide Waller olarak görünüp görünemeyeceği belli değil.

    “Peacemaker” ekibine yeni katılan Leota rolündeki Daniella Brooks, Peacemaker'ın dar bir kostüm içinde kötü adamları öldürme konusundaki coşkusunu paylaşan, diğer ismiyle Vigilante olan Adrian Chase rolünde Freddie Stroma ve Peacemaker ekibinin başkanı Clemson Murn rolünde Chukwudi Iwuji, hikayenin yeni yüzleri. Robert Patrick ise Peacemaker'ın sevilmeyen babasını oynuyor.

    Yönetici yapımcı Matt Miller, panel sırasında “Peacemaker”ı “işyeri komedisi” olarak nitelendirdi. Bu ruhla, dizinin mizahi gücünün beklenenden fazla olacağını tahmin etmek mümkün. Filmi de yöneten James Gunn dizide de yer alıyor. James Gunn'la birlikte Jody HillRosemary Rodriguez ve Brad Anderson da dizinin bazı bölümlerini yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top