Hesabım
    Hayden Christensen, Rosario Dawson'lı ‘Star Wars’ Dizisi Ahsoka'da!

    Darth Vader geri dönüyor!

    Hayden Christensen, Disney Plus'ın son Star Wars yan serisinde Anakin Skywalker/Darth Vader rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. 2022'de prodüksiyona başlayacak olan Ahsoka'da, Mandalorian'da yer alan, Anakin Skywalker'ın Jedi Padawn'ı olarak aynı isimli karakteri canlandıran Rosario Dawson'la birlikte rol alacak.

    Christensen, Star Wars evreninde olduğu gibi, geçmişe dönüşlerde veya bir Jedi varlığı olarak yer alacak. Çünkü dizi Return of the Jedi'ın beş yıl sonrasında geçiyor.  Bu haber, geçen yılın sonunda, Star Wars Episode II: Attack of the Clones filminde ilk kez sahneye çıkan Christensen'in, Güç'ün karanlık tarafına dönen Luke ve Leia'nın babası rolünü tekrar üstleneceğinin ortaya çıkmasından sonra geldi.

    Oyuncu, Disney Plus'ın Obi-Wan Kenobi serisinde de Darth Vader olarak Ewan McGregor'la birlikte rol alıyor. Yeni mini dizi, Dave Filoni tarafından yazıldı ve Filoni ile Jon Favreau tarafından yürütülüyor. Ahsoka, büyük montralleri ve renkli pigmentleri ile tanınan yabancı tür Togruta'lardan biri. Ahsoka'nın karakteri George Lucas ve Filoni tarafından ortaklaşa oluşturuldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top