Hesabım
    Korku Filmi Unwelcome'dan Fragman

    Marvel yıldızı, korku dolu goblinlerle karşı karşıya

    Ant-Man and the Wasp'ın yıldızı Hannah John-Kamen, Unwelcome'da katil goblinlere karşı yeni bir meydan okumayla karşı karşıya. Warner Bros, adı daha önce The Little People olan yaratık filminin ilk fragmanını yayınladı. Filmde, bir çift, Londra'dan kırsal İrlanda'ya taşınırken pazarlık ettiklerinden daha fazlasını elde edecek.

    Fragmanda Maya (Hannah John-Kamen) ve Jamie'nin (Douglas Booth) her akşam bahçelerinin dibine bir "kan adağı" bırakmaları konusunda uyarıldıklarını görüyoruz. Bunun sebebi, şapkalarını kurbanlarının kanına batırdıkları için bu şekilde adlandırılan, 'Redcaps' denen yaratıklar. Bu bir korku filmi olduğu için çiftin adaklarını bırakmayı unutması uzun sürmez ve yakında, cani goblinler serbest bırakılır.

    Maya ve doğmamış çocukları için gerçek tehdit sadece onlar mıdır? Maya, evlerini tamir etmesi için tuttukları yerel bir aile şirketi tarafından tehdit edildiğini fark ettiğinde, çocuğunun güvenliğini sağlamak için kendini bahçesinin altındaki ormana ve içindeki yaratıklara dönerken bulur. İstenmeyen, öldürücü goblinler onu çoktan ele geçirmişlerdi.

    Jon Wright'ın yönettiği ve Mark Stay'in orijinal senaryosuna dayanan filmde ayrıca, Derry Girls'ten Jamie-Lee O'Donnell, Game of Thrones'un yıldızı Kristian Nairn, The Young Offenders'ın oyuncularında Chris WalleyColm Meaney ve Niamh Cusack yer alıyor. Film, 4 Şubat 2022'de İngiltere'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top