Hesabım
    Ethan Hawke'lı Korku Filmi "The Black Phone"dan Fragman

    Blumhouse'tan kabus yaratacak yeni korku filmi!

    Bir sonraki kabus yaratıcı Blumhouse korku filmi için ilk fragman geldi. Universal Pictures, Scott Derrickson'ın 4 Şubat'ta vizyona girecek olan “The Black Phone” filminin ilk fragmanını yayınladı. Ethan Hawke'ın başrol oynadığı film, yarım düzine öldürülmüş çocuğun kanıyla lekelenmiş, bir bodrum katında kilitli olarak bulunan bir çocuğu takip ediyor. Onunla mahzende, kablosu kesilmiş, siyah bir antika telefon var. Ancak telefon, geceleri ölü çocuklardan gelen aramalarla çalar ve çocuğun kaçışını planlamasına yardımcı olur.

    Fragmanda, Hawke ilk olarak beyaz yüz boyası ve silindir şapkasıyla, tamamen şüpheli olmayan bir görünümde, siyah bir minibüsün yanına düşen market poşetleriyle mücadele ederken görülüyor. Filmin genç başrolünü (Mason Thames tarafından oynanan) yarı zamanlı bir sihirbaz olma hikayeleriyle cezbeder ve çok geçmeden izleyiciler daha sonra yukarıda belirtilen cinayet bodrumuna taşınır.

    Yayınlanan fragman ayrıca, Thames'in korkunç maskeler takan ve önceki kurbanların kendi hikayeleriyle alay eden Hawke tarafından işkence görmesiyle devam ediyor. Genç bir mahalle kızı da Thames'in yakaladığı vizyonların yükü altındadır ve çok geç olmadan polisi yönlendirme konusunda yardım etmeye çalışır. Jeremy Davies, E. Roger MitchellMadeleine McGraw ve James Ransone da başrolde.

    Derrickson, senaryoyu C. Robert Cargill ile uyarladı. “The Black Phone”, Joe Hill'in kısa bir öyküsünden uyarlandı. Hawke, ağustos ayında CinemaCon'daki katılımcılar için önceden kaydedilmiş bir konuşmada, Blumhouse'un kurucusu Jason Blum'un daha önce “Sinister”ı “üzerinde çalıştığı en korkunç film” olarak nitelendirdiğini ama “The Black Phone”un artık yerini aldığını söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top