Hesabım
    Dexter: New Blood'ın Showrunnerı Clyde Phillips'ten Final Açıklamaları

    Diziye geri dönen Phillips, kendi finalini anlattı.

    Dexter: New Blood dizisinin baş yapımcısı Clyde Phillips, orijinal seriyi nasıl bitireceğine dair kendi versiyonunu ortaya koyuyor. Phillips, ilk dört sezon boyunca Dexter'ın orijinal showrunner'ıydı ve Dexter Morgan'ı sekiz sezon canlandırdıktan sonra geri dönen Michael C. Hall'un başrolde olacağı yeni sezonda bu görevine geri döndü.

    Yeni sezon, sekizinci sezon finalinden on yıl sonra gerçekleşecek ve yeni oyuncular ve orijinal Dexter karakterlerinin bir karışımından oluşan on bölüm içerecek. Phillips'in görev süresi boyunca Dexter, izleyiciler ve eleştirmenler için kaliteli bir dizi olarak kabul edildi ve en iyiler rasında gösterildi. Bununla birlikte, birçok kişi, bazı zirve anlarına rağmen dizinin kalitesinin giderek düştüğünü ve neredeyse oybirliğiyle beğenilmeyen yetersiz bir finalle sonuçlandığını savundu.

    Phillips, eleştirilere katıldığını söyledi. Kendi düşündüğü sonu da ekledi ve; "Şov için kişisel sonum, suçlarından dolayı idam edileceğiydi. Masanın üzerinde yatıyor ve pencerenin dışında öldürdüğü tüm insanlar var. Bu sadece kendi kafamdaydı. Bunu hiç kimseye söylemedim." dedi. Phillips ayrıca, gösterinin orijinal sonunu da kınadı ve Dexter'ın elde ettiğinden daha kesin bir çözümü hak ettiğine inanan hayranlarla bu duyguyu paylaştı. 

    Phillips'in devam eden yeni sezon için geri dönmesiyle, hayranların birçoğu yeni sezonun, dizinin mirasına sahip çıkacağı ve yakışır bir final yapacağı konusunda umutlu. Dexter: New Blood'ı alevlendiren çok sayıda fotoğraf ve fragman, Dexter's Dark Passenger'ın yeniden ortaya çıkışının ipuçlarını gösteriyor ve izleyicilere bundan ne çıkacağına dair umut verici bir fikir veriyor. Phillips, bu sezonun finalinin patlama yaratacağına söz verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top