Hesabım
    Search Party, Beşinci Sezonuyla Final Yapacak

    Dizinin final sezonu, prömiyer tarihini aldı

    Sezon 5, 2016 yılında TBS'de yayın hayatına başlayan Search Party'nin son sezonu olacak. Üçüncü sezondan önce, dizi HBO Max'e transfer olmuştu. İlk sezon, kaybolan bir arkadaşı hakkında ne yapacağını düşünürken, bir yandan günlük hayatını sürdürmek için mücadele eden Dory'yi (Alia Shawkat) izledi. Arkadaşları Drew (John Reynolds), Portia (Meredith Hagner) ve Elliott'u (John Early) ipuçlarını takip etmesine ve kayıp kadını kurtarmaya çalışmasına yardım etmesi için işe alır. Ancak, işler tersine döner ve cinayete, kanunla soruna ve adam kaçırmaya yol açar.

    Search Party'nin beşinci sezonuyla sona ereceği resmi olarak bildirildi. Dördüncü sezon finalinde ölüme yakın deneyiminden kurtulduktan sonra Dory, kendini Jeff Goldblum'un oynadığı kurgusal teknoloji milyarderi Tunnel Quinn'in kazançlı bir iş anlaşmasının içinde bulur. Dory, görünüşe göre bu anlaşmada önemli bir yolu seçiyor ve tehlikeli arayışında kendisine yardım etmeleri için arkadaşları Drew, Portia ve Elliott'tan yardım alıyor. Search Party'nin son sezonu 7 Ocak 2022'de HBO Max'te yayınlanacak.

    Final, dizinin bitiş noktası gibi göründüğü için bazı izleyiciler dördüncü sezonun son sezon olabileceğini düşündüler. Çünkü, dördüncü sezon, arkadaşları onu bulmak için arama yaparken kaçırılan kişi üzerinden durumu tersine çevirdi. Sezonun döngüsel bir doğası vardı ve Dory'nin karakter arkı, ölümle yüzleştikten, varoluşsal bir kriz geçirdikten ve zirveye çıktıktan sonra tamamlanmış hissediyordu. Şimdi, tüm bunlar Search Party'nin son sezonunda test edilecek ve diziyi yeni bir sonla tamamlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top