Hesabım
    Kara Komedi "Search Party"nin Dördüncü Sezonundan Fragman

    Dizinin 4. sezon prömiyeri için geri sayım başladı..

    HBO Max, kara komedi dizisi Search Party'nin dördüncü sezonuna ait resmi fragmanı yayınladı. Şimdiye kadar odakta olan komik çekirdek dörtlü Alia Shawkat, Meredith HagnerJohn Reynolds ve John Early, yeni bir macera için geri döndü. Susan SarandonGriffin Dunne ve Ann Dowd da dahil olmak üzere heyecan verici bir konuk yıldız grubu bu mükemmel dörtlüye katılacak. Peki, Dory Sief (Shawkat) ve arkadaşlarını ne bekliyor?

    Üçüncü sezonun sonunda, Dory'nin özel dedektif Keith (Ron Livingston) cinayetinden suçlu olmadığını izledik. Eve döndükten ve rahat bir nefes aldıktan sonra, jenerik gelmeden önce bayıldı. Dördüncü sezon, bu şoke edici gelişmenin ardından başlayacak. Karavanda görüldüğü gibi, Dory'nin üçüncü sezon takipçisinin (Cole Escola) onu başarılı bir şekilde kaçırdığı ve onu evini yeniden yarattığı ve arkadaşlarının oyuncak bebeklerini yaptığı bir yeraltı sığınağına götürdüğü ortaya çıktı. Drew (Reynolds), Elliott (Early ) ve Portia, Dory'yi bulmak için yeterli donanıma sahip olmadıkları halde (ve sadece üç sezon geçirmiş olmalarına rağmen) çeşitli keyifsiz ve zorlu yerlerde dolanırken, başlarına gelme ihtimali olan felaketler de bu sezon artacak. 

    Search Party'nin yeni sezonu, bu sezon herkesin içinde bulunduğu koşulların hem korkusunu hem de komedisini artıracak gibi görünüyor. Dory'nin esaret altındaki yeni yaşamının doğası alay konusu olurken, gerçek terör anları arasında, Drew, Elliott ve Portia'yla kayıp bir arkadaş için ava çıkma ihtimaline dair kraliyet ailesi üyelerinden birinin tartıştığı komik anlara şahit oluyoruz.

    Karavanda ayrıca Dory'nin peşinde olan ve bunu yaparken son derece muhteşem görünen harika bir Susan Sarandon var. Search Party'nin yeni sezonunun ilk üç bölümü, 14 Ocak Perşembe günü HBO Max'te gösterilecek. Sezon galasının ardından, Search Party, 21 Ocak'ta üç bölüm daha ve 28 Ocak'ta son dört bölümle devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top