Hesabım
    Henry Cavill, The Witcher'ın İkinci Sezonu Hakkında Konuştu

    Cavill, ikinci sezonda Geralt'ın daha çok konuşacağını söyledi

    Henry Cavill, The Witcher'ın ikinci sezonunda, karakteri Geralt'ın romanlara daha çok yakışacağını söylüyor. İlk sezonunu 2019'da Netflix'te yayınlayan dizi, Cavill'in sihirli canavar avcısını çeşitli maceralarla takip ediyor. The Witcher'ın ikinci sezonunun çıkışı Covid-19 pandemisi ve Cavill'ın sette bir bacak yaralanması yaşaması nedeniyle ertelenmiş olsa da üçüncü sezon zaten onaylanmış olarak 17 Aralık 2021'de prömiyer yapacak.

    The Witcher, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin çoğunlukla 1990'ların sonlarında yayınlanan aynı adlı fantastik roman serisine dayanıyor. 2007 yılında başlayan popüler video oyun serisi The Witcher da aynı romanlardan uyarlandı. Özellikle, Netflix dizisinin ilk sezonu, Geralt'ın Freya Allan'ın canlandırdığı Veliaht Prensesi Ciri ile ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olduğu maceralarını detaylandıran The Last Wish ve Sword of Destiny kısa öykü koleksiyonlarına dayanıyordu.

    Total Film'e konuşan Henry Cavill, yeni sezonda Geralt'ın kaynak romanlardaki karakterizasyonuna daha uygun olacak. Bu durum, karakterin "daha fazla konuştuğu" ve "daha entelektüel" olarak görüldüğü anlamına geliyor. Cavill, konu hakkında; "Bu sezon gerçekten kitaptaki Geralt'ı daha doğru bir şekilde temsil ettiğimizden ve onun daha çok konuştuğunu gördüğümüzden emin olmak istedim. Bunun için gerçekten çok zorladım. Neşeli demezdim. Hâlâ Rivia'nın Geralt'ı ama kesinlikle daha çok bir entelektüel olarak karşımıza çıkıyor. Zor bir hayat, canavar avı... Bunu tavsiye etmem." dedi.

    Romanlarda Geralt tam olarak neşeli bir kişilik değil. Çevresindeki dünyanın politik etkilerine duygusal olarak karışmaktan kaçınmaya çalışan aklı başında bir profesyonel. Ancak, Geralt'ın The Witcher'da bu sezon güçlerini geliştirmeye devam ederken ciddi bir şekilde başlayacak olan Prenses Ciri'ye akıl hocalığı, Geralt'ın uzun süredir kaçındığı şeylerin daha duygusal tarafına açılmasını sağlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top