Hesabım
    Aksiyon Dizisi "Hanna"nın Üçüncü Sezonundan Fragman

    Hanna'nın üçüncü ve final sezonundan fragman yayında

    Amazon Prime Video, Hanna'nın yaklaşan üçüncü ve son sezonu için yepyeni bir fragman yayınladı. Fragman, kadronun en yeni üyesi Ray Liotta'nın canlandırdığı Gordon Evans'ın, hâlâ Utrax'ı devirme yolunda olan Esmé Creed-Miles'ın canlandırdığı Hanna'yı getirme emri vermesiyle açılıyor. Yeni kötü adam, karavanın geri kalanına girmeden önce "Onu içeri getirin yoksa bunun sonuçları olacak." diyor.

    Fragman, esas olarak, ikinci sezonun sonunda Hanna'nın aldığı hedef listesine odaklanıyor. Fragmanda sorulan ana duygusal soru ve muhtemelen son sezonun tamamı, Hanna'nın tüm bunlardan sonra nasıl bir yaşam sürmek isteyeceği etrafında dönüyor. İstediği herhangi bir hayatı olabileceği söylendiğinde, cevabı "Bununla ne yapacağımı bilmiyorum. Yapmayı bildiğim tek şey savaşmak." oluyor.

    Hanna, Tom Coan, Marty Adelstein, Becky Clements ve Scott Nemes'le birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapan showrunner Farr tarafından yazıldı. Dizinin yapımcılığını Universal Studio Group, Working Title Television ve Amazon Studios'un bir bölümü olan NBCUniversal International Studios üstleniyor. Yeni eklenen Liotta ve Creed-Miles'ın yanı sıra, yeni sezonun kadrosunda Dermot Mulroney, Áine Rose Daly, Gianna Kiehl ve Mireille Enos da yer alıyor.

    'Hanna'nın üçüncü sezonu, uğursuz organizasyon Utrax tarafından yaratılan ve bir suikastçı olarak eğitilen Esmé Creed-Miles tarafından oynanan olağanüstü genç bir kadının yolculuğuna devam ediyor. Hanna (Creed-Miles) şimdi gizlice Utrax'ı içeriden yok etmeye ve eski düşmanı, CIA eskisi Marissa Wiegler'in (Mireille Enos) yardımıyla kendini onun pençesinden kurtarmaya çalışıyor. Birlikte yüksek rütbeli Utrax ajanı John Carmichael'ı (Dermot Mulroney) görevlerine yardım etmeye zorladılar, ancak, genç suikastçı arkadaşları Sandy (Áine Rose Daly), Jules (Gianna Kiehl) ve yeni düşmanlar, Hanna'nın komplosundan şüphelenmeye başlıyor. Hanna Sezon 3, 24 Kasım'dan itibaren Amazon Prime Video'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top