Hesabım
    "Anne with an E" Uyarlaması "Yeşil Vadi'nin Kızı"nın Çekimleri Başladı

    Dizinin başrol oyuncusu kim oldu?

    Netflix'in sevilen dizilerinden 'Anne with an E', "Yeşil Vadi'nin Kızı" adıyla Türkiye'ye uyarlanıyor. Yeşil Yapım adına Özkan İpek’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor. Dizinin başrolünde, geçtiğimiz yıl en iyi çocuk oyuncu seçilen ve birçok farklı yapımla karşımıza çıkan Beren Gökyıldız yer alacak.

    2017-2019 yılları arasında yayınlanan ve üç sezon süren Anne with an E, Lucy Maud Montgomery'nin klasikleşen çocuk romanı Anne of Green Gables'tan uyarlandı. Moira Walley-Beckett'ın yaratıcısı olduğu dizi, Amybeth McNulty'nin başrolüyle toplam 27 bölüm yer aldı ve onlarca TV ödülünün de sahibi olmayı başardı.

    Orijinal dizinin konusuna göre; Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

    Beren Gökyıldız'ın başrolde yer alacağı Yeşil Vadi'nin Kızı'nın kalan oyuncu kadrosu yakın zamanda açıklanacak. Gökyıldız'ın olduğu bir set fotoğrafı görücüye çıktı ve çekimlerin başladığının müjdesini verdi. Dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı henüz belli değil ama ülkemiz izleyicilerinin bu dokunaklı hikayeye ilgi göstereceği aşikar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top