Hesabım
    'How I Met Your Father'a İlk Bakış

    Dizi oyuncuları, ilk görselde bir arada!

    How I Met Your Mother'ın merakla beklenen yan dizisi How I Met Your Father'ın kadrosundan ilk fotoğraf yayınlandı. Görüntü, gece Brooklyn Köprüsü'nde duran Hilary Duff, Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa ve Suraj Sharma'dan oluşan oyuncu kadrosunu gösteriyor. Fotoğraf, prodüksiyon aşamasının da yakında başlayacağını anlamamızı sağlıyor.

    HIMYF yapımcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, baş karakter Sophie'nin (Duff) arkadaşlarıyla ikonik köprüde yürüdüğü, New York'ta geçen bir bölüm için çok önemli bir sekans hazırlamıştı. Bununla birlikte, Covid-19 ile hala prodüksiyonların mücadele etmesi ve diğer engeller bunu zorlaştırdı. Tek bir sekans için Duff ve şirketi Big Apple'a uçurmak lojistik bir kabus olacaktı. Baş yapımcı ve yönetici Pamela Fryman, Disney Burbank arazisindeki Infinity Stage'i kullanarak oyuncu kadrosunu sanal bir sahnede çekmeye karar verdi.

    ILM'nin (Industrial Light and Magic) StageCraft araç setini kullanan Infinity Stage, sanal prodüksiyon teknolojisinin kullanımını epizodik televizyon prodüksiyonunda kullanıyor. Lucasfilm'in The Mandalorian'ı sayesinde teknoloji televizyon prodüksiyonunun ön saflarına itildi, çünkü dizideki çeşitli gezegenler için Disney, ses sahnesinin rahatlığından geniş manzaralar yaratabildiler.

    Fryman, teknolojiden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: "Günümü, Burbank'tayken Brooklyn Köprüsü'nde bir sahne çekerek geçirebildim. Lokasyonda çekim yapmanın lojistik ve fiyat etiketi (salgın olmadığında bile) bu sahneyi imkansız hale getirebilirdi ama bu yeni teknoloji sayesinde sahne artık kutunun içinde." dedi. How I Met Your Father, 2022'de Hulu'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top