Hesabım
    ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ın Dördüncü Sezonuna İlk Bakış

    Diziden ilk görseller paylaşıldı

    Amazon, The Marvelous Mrs. Maisel'in yaklaşan dördüncü sezonunun ilk fotoğraflarını yayınladı. İlk görüntü, Rachel Brosnahan tarafından oynanan oldukça kasvetli ve dalgın bir Midge'i içeriyor. İkincisi, TV karşısında akşam yemeğinin tadını çıkarırken görünüşte daha mutlu olan Abe (Tony Shalhoub) ve Rose'u (Marin Hinkle) içeriyor.

    Yaratıcı Amy Sherman-Palladino ve baş yapımcı Daniel Palladino'dan gelen The Marvelous Mrs. Maisel'de Brosnahan, Shalhoub, Alex Borstein, Hinkle, Michael ZegenKevin Pollak ve Caroline Aaron rol alıyor. 3. sezonda Midge (Brosnahan) ve Susie (Alex Borstein), Shy (Leroy McClain) ile turne hayatının göz alıcı ama alçakgönüllü olduğunu keşfettiler ve şov dünyası hakkında asla unutamayacakları bir ders aldılar.

    The Marvelous Mrs. Maisel, En İyi Komedi dizisi dahil 20 Emmy Ödülü, En İyi TV Dizisi dahil olmak üzere üç Altın Küre-Komedi dalı ödülü, En İyi Komedi Dizisi dahil altı Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü, iki Yapımcılar Birliği Ödülü, bir Senaristler Birliği Ödülü ve bir Peabody Ödülü kazandı. Dizinin yeni sezonu için net bir tarih yok ama bu yıl bitmeden yayında olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top