Hesabım
    How I Met Your Father'ın Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    How I Met Your Mother spin-off projesinden tarih duyurusu geldi

    Hulu'nun How I Met Your Mother yan dizisi olarak planladığı How I Met Your Father'ın prömiyeri 18 Ocak 2022'de yapılacak. Haber, dizi yıldızları Hilary Duff, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley ve Chris Lowell'ın yer aldığı bir videoda duyuruldu. Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yakın bir gelecekte yazılan How I Met Your Father'da, Sophie (Duff) oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatıyor.

    Bizi 2021 yılına geri götüren hikaye sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubu üyeleri Jesse (Lowell), Valentina (Raisa), Charlie (Ainsley), Ellen (Tran) ve Sid (Sharma)'in kim olduklarını, hayattan ne istediklerini anlamaya çalışmaları üzerinden ilerliyor. Bunun yanı sıra flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunur konusunu da irdeliyorlar.

    Geçtiğimiz günlerde, oğluna, kendisine çok benzeyen babasıyla nasıl tanıştığını anlatan, Duff'ın canlandırdığı Sophie rolünün ileri yaştaki halini oynaması için oyuncu kadrosuna Sex and the City yıldızı Kim Cattrall'ın eklendiği duyuruldu. Diğer yinelenen oyuncular arasında Daniel Augustin, Ashley Reyes ve Josh Peck yer alıyor. Dizi, 18 Ocak'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top