Hesabım
    Julia Garner'lı ‘Inventing Anna’dan İlk Fragman

    Shonda Rhimes'ın yeni Netflix projesinden ilk video yayında.

    Netflix, hüküm giymiş ve sosyetik dolandırıcı Anna Delvey'i konu alan yeni dizisi “Inventing Anna”nın ilk fragmanını yayınladı. Shonda Rhimes tarafından, yayıncıyla yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak yaratılan dizide Julia Garner, gerçek adı Anna Sorokin olan Delvey rolünde yer alıyor. “Inventing Anna” 11 Şubat 2022'de platformda prömiyer yapacak.

    Dizinin yayınlanan resmi özetine göre; Kanıtlayacak çok şeyi olan bir gazeteci, "Inventing Anna"da, New York'un sosyal dünyasının kalbini çalan ve aynı zamanda paralarını da çalan Instagram efsanesi Alman mirasçı Anna Delvey'in davasını araştırıyor. Anna, New York'un en büyük dolandırıcısı mı yoksa sadece Amerikan rüyasının yeni portresi mi? Anna, yargılanmayı beklerken ve muhabirimiz NYC'deki en büyük soruyu yanıtlamak için zamana karşı savaşırken, Anna ve muhabir, karanlık ve komik bir aşk-nefret bağı kurarlar.

    Dizi, aynı zamanda yapımcı olarak da görev yapan Jessica Pressler'ın New York Magazine'deki "How an Aspiring ‘It’ Girl Tricked New York’s Party People — and its Banks" başlıklı makalesinden esinlenerek oluşturuldu. Garner, Netflix'in 21 Ocak'ta 4. Sezonu için yayıncıya geri dönen Ozark dizisinde, ağzı bozuk, inatçı Ruth rolüyle Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında iki kez Primetime Emmy Ödülü kazandı. Oyuncu kadrosunun geri kalanında Anna Chlumsky, Arian Moayed, Katie Lowes, Alexis Floyd, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney ve Laverne Cox yer alıyor.

    2013 yılında, Rusya doğumlu Anna Sorokin New York'a taşındı ve New York şehrinin yüksek sosyetesine girmek için bir Alman mirasçısı gibi davrandı. 2019 yılında, büyük hırsızlık da dahil olmak üzere sekiz suçlamadan suçlu bulundu ve eyalet hapishanesinde dört ila 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 11 Şubat'ta serbest bırakıldı, ancak, ABD vizesini aştığı için Mart 2021'de ICE tarafından tekrar gözaltına alındı. Almanya'ya geri gönderilmeyi beklerken gözaltında tutuluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top