Hesabım
    Yellowstone Prequel Dizisi "1883"ten Fragman!

    Yellowstone hayranları bir diziye daha kavuşuyor

    Paramount+, Yellowstone'un Faith HillTim McGraw ve Sam Elliott'ın yer aldığı, rekor kıran dördüncü sezon prömiyerinden kısa bir süre sonra 1883 için ilk uzun fragmanı yayınladı. Dördüncü sezonun ilk iki bölümü, 19 Aralık'ta prömiyer yapacak olan 1883 tarihli prequel serisi için bir çıkış görevi de görüyor.

    1883, Dutton Ailesi'ni Great Plains boyunca batıya, evcilleşmemiş Amerika'nın son kalesine doğru bir yolculuğa çıktıklarında takip ediyor. Batı'nın genişlemesinin keskin bir yeniden anlatımı ve Amerika'nın vaat edilmiş toprakları Montana'da daha iyi bir gelecek aramak için yoksulluktan kaçan bir ailenin yoğun bir mücadelesi.

    Fragmanda Marshal Jim Courtright rolünde konuk oyuncu olacak Billy Bob Thornton da yer alıyor. Öne çıkan oyuncular arasında Isabel May ve LaMonica Garrett yer alıyor. Daha önceki teaserdaki bir ses, "1.000 hikaye duydum ama hiçbiri burayı tarif edemezdi. Batı yolu başarısızlıklarla dolu. Bu bir rüyaydı ve rüya gerçek oluyor. Artık merhametin olmadığı bir ülkedeyiz.” diyor.

    Prequel dizisi 1883, yapım ortakları 101 Studios ve Bosque Ranch Productions ile birlikte MTV Entertainment Studios'tan geliyor. Dizinin yaratıcısı Taylor Sheridan, John Linson, Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle ve Bob Yari'yle birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Dizi, 19 Aralık'ta prömiyer yapacak

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top