Hesabım
    BluTV Dizisi "Börü 2039"dan Fragman Yayında

    Beklenen dizilerden Börü 2039'un ilk fragmanı yayında

    Dağ filmlerinin ve Börü dizisinin arkasındaki ismi olan Alper Çağlar’ın BluTV için tasarladığı ve yönetmenliğini yaptığı Börü 2039'un ilk fragmanı görücüye çıktı. Bilim kurgu ve aksiyon türlerinde oluşan dizi için geri sayımn resmen başlamış oldu. BluTV'nin sosyal medya hesaplarından detayların yakında açıklanacağı bildirildi. Dizide, bir felaket sonrası İstanbul hikayesi anlatılacak. 

    Daha önce "BÖRÜ 2039 ve İlk Göktürk eş zamanlı sete giriyor. Her şey yolunda. Sakin ol, plana güven." sözleriyle tanıtımı yapılan diziden heyecan verici bir fragman yayınlandı. Fragmanda, bol aksiyon ve heyecanın bir an durmayacağını anlamamızı sağlayan sahneler yer alıyor. Henüz net bir yayın tarihi yok ama dizi, 2022 yılında izleyiciyle buluşacak gibi gözüküyor

    Börü 2039’un kamera arkasında The Cure adlı kısa filmin yönetmeni olan Ahmet Atalay da yer alıyor. Dizide bir İstanbul atmosferi ve özel efektler dikkat çekiyor. Aksiyon ve savaş sahneleri de yine izleyicileri merak ettiren detaylar olarak göze çarpıyor. Sahnelerde, Türkiye dizilerinin aalışık olmadığı özel efektler ve teknik detaylar mevcut. 

    CaglarArts'ın Youtube kanalında yayınlanan fragmanda, güzel günlerin sonunda artık kötülerinin olduğu ve birer cellada dönüşüldüğü vurgusu yapılırken, göreve giden helikopterler kadraja giriyor ve aksiyon başlıyor. Videonun sonunda ise "tarih tekerrüden değil, kafiyelerden ibarettir." cümlesi görülüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top