Hesabım
    Börü Dizisi, "BÖRÜ 2039"la Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

    Hazırlıkların sürdüğü diziden son detaylar neler?

    Hollywood'un gişe rekorları kıran filmleri “Transformers”, “Mission Impossible" ve “Call of Duty” oyununun fragman ve reklam kampanyalarının yaratıcısı olan, ödüllü yönetmen Ahmet Atalay sürpriz projelerini MAG okurları ile paylaştı. Atalay'ın dahil olduğu Mission Impossible fragmanı yılın en iyi fragmanı seçildi. Atalay, şimdi BluTV'de yayınlanmak üzere “Börü 2039” projesinin hazırlıklarına başladı.

    Transformers, Mission Impossible, The Cure, Faster gibi ses getiren yapımların yaratıcı ve ödüllü fragmanları ile fark yaratan yönetmen Ahmet Atalay, yeni projelerini ve Türkiye’den Hollywood’a uzanan kariyer yolcuğunu anlattı. Dizinin hayranlarını yeniden ekran başına bağlayacak proje için tüm hazırlıklar tamam.

    Atalay, verdiği röportajda; “Dizinin kırk beş dakika ve altı bölümden oluşması planlanıyor. Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden yirmi beş sene sonrasını anlatan “Börü 2039” dünyada karmaşanın yaşandığı bir dönemde Türkiye’ye odaklanıyor. Börü’nün ilk sezonundan bazı karakterlerin de yeni bölümlerde geri gelecek. Yurt içinden ve yurt dışından bir çok başarılı oyuncu kadroya dahil oldu." dedi. 

    Sete girilmediği için, Alper Çağlar'ın da arkasında olduğu dizi için yakın zamanda yayınlanan tanıtım videosunda diziden görüntüler yok ama temsili olarak yıkılmış bir köprü ve İstanbul manzarası yer alıyor. Buradan çıkarılan sonuç ise bir felaket sonrası atmosferinde İstanbul izleyecek olmamız. Tanıtım videosunda, "Tarih tekerrüden değil, kafiyelerden ibarettir." sözlerine de yer verildi.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top