Hesabım
    Anthony Anderson ve Hugh Dancy, ‘Law & Order’ın Kadrosunda

    Efsane dizi yıllar sonra geri dönüyor!

    Rich Fury, Monica Schipper / Getty

    NBC'nin Law & Order canlanması, ilk tanıdık yüzünü geri getiriyor. Siyahi yıldız Anthony Anderson, bir franchise başlatan orijinal dizinin 21. sezonu olarak adlandırılan yapımda Dedektif Kevin Bernard rolünü yeniden oynayacak. Dick Wolf ve dizinin baş yapımcısı Rick Eid'in imzasını taşıyan dizide bölge savcı yardımcılığını oynayacak olan Hugh Dancy de dizinin düzenli kadrosuna katılıyor.

    Anderson, orijinal dizinin diğer eski yıldızlarını da içermesi beklenen canlanmaya katılan ilk eski Law & Order yıldızı oldu. Kaynaklar, Anderson'ın geri dönmek için bir yıllık bir anlaşma imzaladığını belirtiyor. Karakterlerini tekrar ziyaret etmek için diğer yıldızların hangilerinin geri döneceği belli değil ama hayranların sevineceği müjdeler gelecek gibi duruyor.

    Orijinal Law &Order'da Steven Hill, Jerry Orbach, S. Epatha MerkersonSam Waterston ve Jesse L. Martin gibi önemli oyuncular yer aldı. Rol, Anderson'ın ABC'deki son sezonuyla 4 Ocak'ta geri dönen Black-ish'in devamı niteliğinde olacak. Anderson, karakterinin genç bir dedektif olduğu Law & Order'ın son üç sezonunda düzenli bir roldeydi.

    Bu arada Dancy için rol,kanaldaki Hannibal'da oynadıktan sonra NBC'ye dönüşü işaret ediyor. Yapımları arasında The Path ve Apple'ın yakında çıkacak olan antolojisi Roar yer alıyor. Daha sonra mart ayında vizyona girecek olan Downton Abbey: A New Era'da rol alacak. Anderson ve Dancy, eylül ayında doğrudan seri siparişle alınan Law & Order canlanmasında adı daha önce duyurulan Jeffrey Donovan'a katıldılar. Güncellenen dizinin 24 Şubat'ta NBC'de yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top