Hesabım
    ‘This Is Us’ın Final Sezonundan İlk Fragman

    Son sezondan ilk fragman yayında!

    NBC, "This Is Us"ın altıncı ve son sezonunun ilk fragmanını yayınladı ve izleyicilere, eleştirmenlerce beğenilen aile draması dizisinin yeni sezonuna ilk bakış sunuyor. “This Is Us”, 2016'da ilk sezonundan bu yana NBC için büyük bir hit oldu ve dizi, yıllar boyunca etkileyici reytingler ve Emmy Ödülleri'nin dikkatini çekmeyi başardı.

    Dizi, Pearson ailesini hayatlarını onlarca yılı boyunca takip ediyor. Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. BrownChrissy Metz ve Justin Hartley dizinin ana rollerinde yer alıyor ve her biri final sezonu için geri dönüyor. “This Is Us”, 2019'da 6. sezona kadar yenilenmişti. Gösterinin arkasındaki sesler daha önce yaratıcı ekibin hikayenin dizinin altıncı sezonunda sonuçlanmasını istediğini belirtmişti.

    Moore'un canlandırdığı Rebecca, Ventimiglia'dan gelen Jack'e yeni görüntülerde “Bir gün bitene kadar, her zaman başka bir şeyle hatırlama şansınız var.” diyor. Fragman, dizinin logosunun yanı sıra “The Final Chapter” altyazısıyla sona eriyor. NBC ayrıca, bu yılki Şükran Günü Geçit Töreni'nin yayını sırasında perşembe günü fragmanın bir bölümünü yayınladı ve büyük ilgi gördü.

    Dan Fogelman, “This Is Us”ı yarattı ve Isaac Aptaker, Elizabeth Berger, John Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin, Charlie Gogolak, Jess Rosenthal ve Steve Beers ile birlikte dizinin baş yapımcılığını üstleniyor. Aptaker ve Berger aynı zamanda ortak showrunner olarak görev yapıyor. “This Is Us”, yapımcı 20th Century Television'dan geliyor. “This Is Us”ın altıncı ve son sezonu 4 Ocak 2022'de başlayacak. Son sezonu 18 bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top