Hesabım
    NBC, Başarılı Suç Dizisi ‘The Blacklist’e 9. Sezon Onayı Verdi

    Haber, sekizinci sezon devam ederken geldi..

    "The Blacklist", NBC tarafından 9. sezon için yenilendi. Haber, dizinin sekizinci sezonunun ilk üç bölümü yayınladıktan sonra gelmiş oldu. İlk iki bölüm kasım ayında, üçüncü bölüm ise 22 Ocak'ta yayınlandı. İlk iki bölüm 18-49 yaş arası yetişkinlerde ortalama 1,2 reyting alırken, prömiyer, çok platformlu görüntülemede toplam 7,5 milyon izleyiciye ulaştı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn ve Harry Lennix yer alıyor. FBI'ın en çok aranan kaçaklarından biri olan ve Büro'nun dünyadaki en kötü şöhretli suçluları bulmasına yardım eden Raymond "Red" Reddington rolünde James Spader yer alıyor.

    Yeni gelecek bölümde Red, kara listesindeki bir numaralı ismi ifşa edecek ve hayranları heyecanlandıracak bir gelişmeye imza atmış olacak. Spader, John Eisendrath, Jon Bokenkamp, ​​John Davis, John Fox, Lukas Reiter, Laura A.Benson, Daniel Cerone ve Sean Hennen dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Davis Entertainment, Sony Pictures Television Studios ve Universal Televizyon dizinin prodüksiyonunu ortaklaşa gerçekleştiriyor. Bokenkamp, ​​seriyi yarattı ve Eisendrath ile ortak showrunner olarak hizmet veriyor.

    Yenileme, Koronavirüs'ün yayın ağları genelinde geleneksel pilot sezonunu engellemeye devam ederken gelmiş oldu. Yayıncıların çoğu, bu yıl geleneksel pilot sezon penceresi boyunca yeni program siparişi vermedi, bunun yerine, geçen mart ayında salgın başladığında iptal edilen ya da ertelenen pilot bölümler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu amaçla NBC, iki hafta önce 2021-2022 yayın sezonu için tek kameralı komediler “Grand Crew” ve “American Auto” ile drama “La Brea”nın tam sezon için onaylandığını duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top