Hesabım
    Ricky Gervais, Tweetinden İlham Alınan Komedi 'Greenlight'ın Kadrosunda

    Gervais, Alman dizisine konuk olacak.

    Ricky Gervais, 2019'daki tweetlerinden birinden esinlenerek WarnerMedia Almanya tarafından yaratılan yeni dizi “Greenlight – German Genius”a dahil oldu. Berlin'de çekimlerine başlayan 8 bölümlük dizi, Alman televizyon sektörünü hicvediyor. İki yıl önce “After Life” yazarı ve aktörü, Twitter üzerinden Alman aktör Kida Ramadan'a “4 Blocks” dizisindeki Toni Hamady karakterini canlandırmasını öven bir mesaj gönderdi.

    Gervais mesajında "Tebrikler. Başka bir başyapıt." yazdı. Sanatın hayatı taklit ettiği bir durumda, Ramadan ve Gervais, Ramadan'ın Gervais'i hit dizisi “Extras”ın bir Alman uyarlamasını yapmasına izin vermeye ikna ettiği “Greenlight – German Genius”ta kendilerinin kurgusal versiyonları olarak görünecek. Dizide yer alacak isimler arasında Detlev Buck, Frederick Lau, Tom Schilling, Veysel Gelin, Olli Schulz, Heike Makatsch, Maria Furtwängler, Sascha Geršak, Katrin Bauerfeind, Britta Hammelstein, Christina Große, Trystan Pütter, Wim Wenders, Volker Schlöndorff, Leander Haußmann, Kurt Krömer, Thorsten Merten, Anne Ratte Polle, Kathrin Angerer, Marc Hosemann ve Marvin Kren yer alıyor.

    'Greenlight – German Genius', Warner TV Comedy ve W&B Television tarafından, CAB Film, Macadamia & Mothermilk, BBC Studios Germany ve Studio Babelsberg işbirliği içinde çekiliyor. Detlev Buck, Cüneyt Kaya, Constantin Lieb ve Seraina Nyikos senaryoyu Kaya ve Buck'ın yönetmenliğinde yazdı. WarnerMedia'da orijinal yapımdan sorumlu Başkan Yardımcısı Anke Greifeder, “'Greenlight – German Genius', Alman medya ortamını ve aynı zamanda kendi kökenlerini hicvediyor. Ricky Gervais'in tweeti gerçekten oldu ve sonunda dizi fikrine yol açtı." dedi.

    W&B Television ve Leonine Studios'un yapımcısı ve genel müdürü Quirin Berg şunları ekledi: “'4 Blocks', Toni Hamady olmasaydı ne olurdu? Hayal etmesi zor ama Toni Hamady, '4 Blocks' olmasaydı nasıl olurdu? Bu büyüleyici bir soru ve sektörümüzün bir anlık görüntüsü için tamamen kendini yansıtan başrol oyuncusu Kida'nın gerçek hayatından alındı." dedi. Berg, Max Wiedemann, Angélique Kommer, Detlev Buck, Cüneyt Kaya ve Kida Ramazan, Warner TV Comedy için Hannes Heyelmann ve Greifeder ile birlikte yapımcılık yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top