Hesabım
    Lost Yapımcılarından Gelen ‘From’dan Fragman

    Lost yapımcıları yeni bir gizemli diziyle geliyor!

    Modern TV dizilerinin kökenlerine indiğinizde, birçoğu “Lost”a kadar uzanıyor. 2000'lerin başındaki gizemli ada serisi, serileştirilmiş hikayelere ve gizemlere odaklanarak epizodik hikaye anlatımının kurallarını ilk kıranlardan biriydi. Lost, anında taklitçilik başlattı ve sona ermesinden sonra on yıldan fazla bir süre sonra oldukça etkili bir dizi olmaya devam ediyor.

    Lost'un arkasındaki yapımcılar formülü yeni bir dizi olan “From”la devam ettirmek istiyor. “From”un fragmanında görüldüğü gibi gösteri, insanların görünüşte terk edemediği küçük bir kasabanın ürkütücü olaylarını takip ediyor. İçeri girdiklerinde, aslında ayrılamazlar ve en kötüsü, geceleri kötü ruhlar/canavarlar evlerine girmek için fırsat kolluyor. Sonuç olarak, burası oldukça korkunç bir yer.

    Yapımcılar, yeniden bir araya gelmeyi daha da pekiştirmek için “From”un başrolünde Harold Perrineau'ya yer verdi canlandırıyor. Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy ve Avery Konrad'dan oluşan bir oyuncu kadrosu ona eşlik ediyor. Dizi John Griffin tarafından yaratıldı.

    “From”, “Lost” yapımcıları Jack Bender ve Jeff Pinkner tarafından yürütülüyor. İşte dizinin resmi özeti: "Dizi, Orta Amerika'da, giren herkesi tuzağa düşüren kabus gibi bir kasabanın gizemini çözüyor. İsteksiz sakinler, normallik duygusunu sürdürmek ve bir çıkış yolu aramak için savaşırken, aynı zamanda, güneş battığında ortaya çıkan korkunç yaratıklar da dahil olmak üzere, çevredeki ormanın tehditlerine karşı da hayatta kalmak zorundadırlar." “From”, 22 Şubat 2022'de EPIX'te başlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top