Hesabım
    Lost'un Yıldızı "Matthew Fox, Yıllar Sonra TV'ye Dönüyor!

    Fox, bir mini diziyle karşımıza çıkacak

    11 yıllık bir aradan sonra Matthew Fox, televizyona geri dönüyor. “Lost” ve “Party of Five” yıldızı, Alex Scarrow'un çok satan romanından uyarlanan aksiyon dolu bir mini dizi olan “Last Light”ta Joanne Froggatt'a (“Downton Abbey”) katılacak. Diziyi, Dennie Gordon (“Jack Ryan”) yönetecek. Fox'un baş yapımcılığını da üstleneceği beş bölümlük dizi, TV efsanesi “Lost”tan bu yana ilk televizyon macerası olacak.

    Fox, 2010'da tamamlanana kadar altı sezon boyunca hit dizide Jack Shepard'ı canlandırdı. O zamandan beri Brad Pitt'li “World War Z” ve Kurt Russell'lı “Bone Tomahawk” dahil olmak üzere birkaç uzun metrajlı filmde rol aldı. MGM International TV Production, Viaplay, NBC yayıncısı Peacock ve Fox, yapımcılığını yürüten Entertainment 360 ile birlikte “Last Light”ın yapımcılığını yapıyor.

    Dizi, daha önce “Lara Croft: Tomb Raider” ve “Friday Night Lights”ta birlikte çalışan John Zinman ve Patrick Massett tarafından yazıldı ve ikili, yapımcı olarak da görev yapacak. Last Light, 25 Eylül'de Prag da dahil olmak üzere birçok uluslararası yerde çekime başlayacak. Distopik mini dizi, petrol kaynakları bulaşıcı bir şekilde, bir ajan tarafından kirlendiğinde ve toplumun küresel bir felaket karşısında çökmesine neden olduğunda hayatları sonsuza dek değişen bir aileyi merkez alıyor.

    Kadroda birçok gelecek vaat eden oyuncu da yer alacak. Yıldız oyuncu Matthew Fox, Lost finalinden 11 yıl sonra TV'ye dönerken, oyunculağa da 6 yıl aradan sonra dönmüş olacak. Fox, son olarak 2015 yılında western filmi Bone Tomahawk ve yine aynı yıl çekilen bilim-kurgu gerilimi Extinction adlı filmlerde izleyici karşısına çıkmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top