Hesabım
    Ivanna Sakhno, Ahsoka Tano Dizisinin Kadrosunda

    Star Wars evreni yeni oyuncusunu buldu!

    Ivanna Sakhno, Disney Plus'taki Ahsoka Tano serisinin kadrosuna dahil oldu. Sakhno, Tano'yu oynayacak olan Rosario Dawson ve yakın zamanda “Star Wars Rebels” karakteri Sabine Wren olarak açıklanan Natasha Liu Bordizzo'nun karşısında yer alacak. Sakhno'nun canlandırdığı karakterle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak, dizi için yaratılan yeni bir karakter olduğuna inanılıyor.

    Sakhno, “Pacific Rim: Uprising”, “The Spy Who Dumped Me” ve “Ivan the Powerful” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca, yakın zamanda Hulu dizisi “High Fidelity”nin birden fazla bölümünde Zoe Kravitz ile birlikte rol aldı. Basitçe "Ahsoka" olarak adlandırılan Ahsoka Tano serisi, ilk olarak Aralık 2020'de duyuruldu ve Dawson'ın, hit dizi "The Mandalorian"ın ikinci sezonunda oynadığı rolü tekrarlayacağı duyuruldu.

    Yeni dizinin şu anki plana göre, 2022'nin başlarında prodüksiyona başlaması bekleniyor. Daha önce, Hayden Christensen'ın dizide Anakin Skywalker/Darth Vader rolünde yer almasının beklendiği ve Skywalker'ın Tano'ya padawanken akıl hocalığı yaptığı bildirilmişti. Dave Filoni diziyi yazıp yürütücü yapımcılık yapıyor. Jon Favreau da yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

    “Ahsoka”, Disney Plus'ta kurulan birkaç “Yıldız Savaşları” dizisinden biri. “The Mandalorian”ın yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun yanı sıra yayıncı şu anda, Diego Luna'nın başrolde olduğu bir Cassian Andor dizisi, Ewan McGregor'un başrolde olduğu Obi-Wan Kenobi dizisi ve diğerlerinin yanı sıra yaratıcısı Leslye Headland'den “The Acolyte” hakkında bir dizi üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top