Hesabım
    Hulu Komedisi "Pen15", İkinci Sezonuyla Sona Erecek

    Pen15, ikinci sezon sonunda ekranlara veda edecek

    Hulu'nun Maya Erskine ve Anna Konkle tarafından yaratılan komedi dizisi “Pen15”, ikinci sezonuyla sona erecek. Artık final anlamına gelen ikinci sezonun kalan bölümleri 3 Aralık'ta yayıncıda başlayacak. Bir Hulu temsilcisi haberi doğruladı ve Erskine'le Konkle'nin "anlatmak istedikleri hikayenin ikinci sezonun ikinci yarısında sona erdiğini hissettiklerini" belirtti. Temsilci, "Hulu, gelecekte daha fazla 'Pen15' için kapıyı açık bırakmaya devam edecek ve tekrar çalışmayı dört gözle bekleyecek." dedi.

    “Pen15”in sona erecek olması biraz sürpriz oldu. Dizi, Şubat 2019'daki prömiyerinden bu yana yayıncı için bir çıkış noktası oldu ve eleştirel beğeni toplayarak, sadık bir hayran kitlesi ve bu yılki ödül sezonunda olağanüstü komedi dizisi için sürpriz bir Emmy adaylığı kazandı. Gösteride, Erskine ve Konkle, milenyumun başında kendilerinin on üç yaşındaki versiyonlarını canlandırıyor.

    Dizideki diğer ortaokul öğrencileri gerçek gençler tarafından oynanıyor. İkinci sezonun ikinci yarısının yayınlanmasından önce, hem Erskine hem de Konkle, dizinin hikayesini üç sezonluk bir planla tasavvur ettiklerini ve Covid-19 tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alınması konusunu da gündeme getirerek dizinin sonucunu oldukça samimi bir şekilde tartışmışlardı. Pandemi, ekibi bir araya getirmeyi çok daha zor hale getirdi.

    “Pen15”, Erskine, Konkle ve Sam Zvibleman tarafından yaratıldı, yazıldı ve üçlü, aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Debbie Liebling, Odenkirk Provissiero Entertainment'tan Marc Provissiero ve Brooke Pobjoy, The Lonely Island'dan Andy Samberg, Jorma Taccone ve Akiva Schaffer ve Party Over Here'dan Becky Sloviter ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Gösteri AwesomenessTV tarafından çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top