Hesabım
    Michael Imperioli, Hulu Komedisiyle TV'ye Dönüyor!

    The Sopranos'un yıldızı yeni TV projesini buldu!

    The Sopranos yıldızlarından Michael Imperioli ve Fabian Alomar (Mayans M.C.), ABC Signature'ın Hulu komedi dizisi This Fool'da Chris Estrada'nın karşısında tekrar eden rollerde yer alacaklar. Yükselen Latin komedyen Estrada ve Corporate yaratıcıları Jake WeismanMatt Ingebretson ve Pat Bishop tarafından yazılan dizide Estrada, Julio Lopez'i canlandırıyor.

    Yarım saatlik dizi, Lopez'in kar amacı gütmeyen bir çete rehabilitasyonunda çalıştığını ve Los Angeles'ta işçi sınıfı yaşamında gezinirken ailesiyle olan bağımlılık sorunlarının üstesinden gelme arayışını anlatacak. Imperioli, çete rehabilitasyon tesisi Hugs Not Thugs'ın kurucusu Bakan Leonard Payne'i oynayacak. Payne, samimi, biraz tüyler ürpertici bir öfkeye sahip, anlayışlı ve pragmatik bir karakter olarak tanımlanıyor. Haciz konusunda uzmanlaşmış eski bir ipotek komisyoncusu olan Payne, kendisini şu anki kar amacı gütmeyen kuruluşuna giden yolda başlatan bir çöküş yaşadı, ancak, yol boyunca Julio'ya (Estrada) verdiği bir şey öğrendi: "Kötü bir alışkanlığım var: Başkalarının sorunlarına odaklanmak. Böylece kendi sorunumla uğraşmak zorunda kalmam.” 

    Başrolde Alomar, Julio'nun (Estrada) Hugs Not Thugs'taki programa katılmaya ikna ettiği eski bir çete üyesi olan Fabian'ı canlandıracak. İlk başta şüpheci olan Fabian, kaydolmaya karar verir ve örgütün aktif bir üyesi olur. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Frankie Quinones, Michelle Ortiz, Laura Patalano ve Julia Vera da yer alıyor. Estrada, Weisman, Ingebretsen ve Bishop, Fred Armisen ve Jonathan Groff'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak.

    Imperioli, HBO'nun The Sopranos dizisindeki Christopher Moltisanti rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Emmy ödülünü kazandı. Ayrıca, gösterinin beş bölümünü yazdı ve Spike Lee'nin yönettiği Summer of Sam filminin ortak senaristliğini yaptı. Yakın zamanda NBC'nin Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector filminde oynadıktan sonra Regina King'in Oscar adayı filmi One Night in Miami'de görüldü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top