Hesabım
    The Marvelous Mrs. Maisel'ın Dördüncü Sezonundan Tarih ve Fragman

    Ödüllü dizinin yeni sezonundan ilk teaser yayında!

    Amazon Prime Video, "The Marvelous Mrs. Maisel"in dördüncü sezonunun 18 Şubat'ta prömiyer yapacağını, dört hafta boyunca, her cuma iki yeni bölüm yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca, diziden ilk teaserı da yayınladı. Dizi, kocasının sekreteri için onu terk etmesinden sonra stand-up komedyeni olan, New York'lu Yahudi bir ev hanımı olan Miriam “Midge” Maisel'i (Rachel Brosnahan) takip ediyor.

    Dördüncü sezon, 1960'ta başlıyor ve oyunculuğunu geliştirmek isteyen Midge, tamamen yaratıcı özgürlüğe sahip bir iş buluyor. Ancak, sanatına olan bağlılığı, kendisi ve sevdikleri arasında bir sürtüşme yaratır. Tony Shalhoub, Alex Bornstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin PollakCaroline Aaron ve Luke Kirby de dizinin diğer önemli rollerinde yer alıyor.

    Bu sezonun konuk yıldızları arasında Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters ve Jason Alexander yer alıyor. "Benim için harika olan ne biliyor musun? Midge" diyor teaserda menajeri Susie'ye (Bornstein), “Artık açılış konserleri yok. Sadece ne istediğimi söyleyebileceğim konserler yapacağım.” diye ekliyor. “The Marvelous Mrs. Maisel”, yaratıcısı Amy Sherman-Palladino ve ortak yazar Daniel Palladino tarafından yazılmakta, yönetilmekte. İkili, aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini de üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top