Hesabım
    "Sex and the City" Projesi ‘And Just Like That...’ten Yeni Fragman

    Efsane karakterler geri dönüyor!

    HBO Max, Sex and the City'nin devamı And Just Like That... için ayakkabılar dahil, tam bir fragman yayınladı. Kasım ayının başlarında yayınlanan kısa bir tanıtımdan sonra, WarnerMedia yayın hizmeti, 9 Aralık'ta prömiyer yapacak olan diziye daha uzun bir bakış sunuyor. Fragman, Carrie Bradshaw'ın (Sarah Jessica Parker) sesi de dahil olmak üzere orijinal diziye birkaç geri çağrı içeriyor.

    Anlatım üzerine Carrie, pahalı ayakkabılarla dolu bir dolaba sevgiyle bakarken ve geri dönen oyuncuların çekimlerini yaparken, aynı zamanda ikinci Sex and the City uzun metrajlı filminden bu yana geçen 11 yılda meydana gelen değişiklikleri vurguluyor. Dizi, Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) ve Charlotte'u (Kristin Davis) 30'larındaki karmaşık yaşam ve arkadaşlık gerçekliğinden, 50'lerindeki daha da karmaşık yaşam ve arkadaşlık gerçekliğine doğru bir yolculukta bulur.

    Sex and the City'nin çekirdek kadrosunun dördüncü üyesi Kim Cattrall, Parker'la arasının açılmasının ardından diziye dahil olmuyor. SATC yaratıcısı Darren Star da And Just Like That'in bir parçası değil. Orijinal HBO serisinde showrunner olarak görev yapan ve her iki uzun metrajlı filmi yazıp yöneten Michael Patrick King, yeni showrunner.

    Sex and the City'nin favorileri Chris Noth, Evan Handler, David EigenbergMario Cantone ve yakın zamanda kaybettiğimiz Willie Garson'ın yanı sıra seriye yeni katılan Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker ve Karen Pittman da kadroda. Parker, Nixon, Davis ve King yürütücü yapımcı olarak Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky ve John Melfi ile birlikte çalışacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top