Hesabım
    La Casa De Papel Hayranlarına Müjde: "Berlin" Dizisi Geliyor!

    Netflix, La Casa De Papel spin-off'u için çalışmaları başlattı

    Ülkemizde de çok sevilen La Casa De Papel, yakında sona eriyor, ancak, Netflix çılgınlık yaratan soygun evrenini genişletiyor. Platform, popüler İspanyol drama dizisinin, Pedro Alonso'nun canlandırdığı Andrés de Fonollosa olarak bilinen popüler karakter Berlin'in etrafında dönen bir dizi sipariş etti. Dizinin 2023'te başlaması planlanıyor.

    Dijital platform, yan hikayeyle ilgili pek fazla ayrıntı vermedi ama Berlin karakteri, Royal Mint of Spain soygununun ikinci komutanıydı ve aynı zamanda The Professor ve Palermo ile paylaştığı Bank of Spain soygununu da planladı. Son beş bölümü 3 Aralık'ta yayında olacak dizinin finali öncesi hayranlara müjdeli haber verilmiş oldu.

    Alex Pina tarafından yaratılan dizi, soyguncuların hikayesini Ursula Corbero'nun canlandırdığı soygunculardan biri olan Tokyo'nun bakış açısıyla anlatıyor. Ayrıca, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga ve Mario de la Rosa kadroda yer alıyor.

    Sonia Martínez, Jesús Colmenar, Esther Martínez Lobato ve Nacho Manubens ile birlikte aslen İspanyol Antena 3 şirketi tarafından yaratılan dizinin yapımcılığını Netflix'le genel bir anlaşması olan Alex Pina yürütüyor. Dizi, şimdiye kadar 36 bölüm yayınlandı ve 5. kısımın son 5 bölümüyle birlikte yayın hayatını sonlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top