Hesabım
    Cobie Smulders, Marvel Dizisi ‘Secret Invasion’ın Kadrosunda

    Disney, Marvel transferini duyurdu!

    Cobie Smulders, Disney Plus'taki “Secret Invasion” serisinin kadrosuna katıldı. Smulders, dizide SHIELD ajanı Maria Hill rolünü yeniden canlandıracak. Halihazırda Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman ve Emilia Clarke gibi yıldızları içeren bir kadroya katılıyor. Rol, Smulders ile Jackson'ı yeniden bir araya getiriyor, çünkü ikisi Marvel filmleri “The Avengers”, “Captain America: Winter Soldier”, “Avengers: Age of Ultron”, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgam.” birlikte yer almıştı.

    Hill, Jackson'ın karakteri olan SHIELD başkanı Nick Fury'nin sağ koluydu. Jackson, dizide Fury rolünü yeniden canlandıracak, Mendelsohn ise “Captain Marvel”da olduğu gibi Skrull Talos'u oynayacak. “Secret Invaison”, ilk kez “Captain Marvel” olayları sırasında tanışan Fury ve Talos ile yıllardır Dünya'ya sızan, şekil değiştiren Skrull'lardan oluşan bir hizip üzerine odaklanıyor.

    Kyle Bradstreet, yazarlık ve yönetici yapımcılık görevini üstleniyor. MCU'daki rollerine ek olarak, Smulders en çok CBS dizisi “How I Met Your Mother”daki başrollerden birini üstlenmesiyle tanınıyor. Dokuz sezon boyunca dizide yer aldı. En son “American Crime Story”nin yeni sezonunda Ann Coulter rolünde yer aldı. Ayrıca, yayıncıda ikinci sezonu için yenilenen ancak Covid-19 pandemisinin neden olduğu lojistik sorunlar nedeniyle aniden iptal edilen ABC drama dizisi “Stumptown”da rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top