Hesabım
    Olivia Colman, Disney Dizisi ‘Secret Invasion’da Rol Alabilir

    Oscar ödüllü oyuncu, TV kariyerine ara vermeden devam ediyor..

    Olivia Colman, Disney Plus'taki Marvel dizisi "Secret Invasion"ın kadrosuna katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Colman diziye katılırsa, daha önce duyurulan oyuncular Samuel L. JacksonBen Mendelsohn ve Kingsley Ben-Adir'e katılacak. Colman ve Disney Plus cephesinden henüz bir resmi açıklama gelmedi ama yakın zamanda resmileşmesi bekleniyor.

    Jackson, dizide Nick Fury rolünü yeniden canlandıracak, Mendelsohn ise “Captain Marvel”da olduğu gibi Skrull Talos'u canlandıracak. "Secret Invasion", ilk kez "Kaptan Marvel" olayları sırasında karşılaşan Fury, Talos ve yıllardır Dünya'ya sızarak şekil değiştiren Skrull'lardan oluşan bir fraksiyonu konu alıyor. Colman’ın rolü gizli tutulurken, Ben-Adir baş kötü adamlardan birini oynayacak.

    Dizi, ilk olarak eylül ayında onaylandı ve Disney, aralık ayındaki yatırımcı günü sunumu sırasında haberleri onayladı. Kyle Bradstreet, senaryo ve yönetici yapımcılık görevlerini üstlenecek. Tüm dizilerde olduğu gibi, Disney Plus'taki bütün Marvel şovlarının yapımını Marvel Studios yapacak ve aynı zamanda stüdyo görevini üstlenecek.

    Colman, son yıllarda önemli bir yükseliş elde etti. 2018 filmi "The Favourite" için Akademi Ödülü ve Altın Küre kazandı. Bu yıl oynadığı "The Father" filmindeki performansıyla da her iki ödüle birden yeniden aday oldu. Ayrıca, "The Crown"daki Kraliçe II. Elizabeth rolüyle 2020'de Altın Küre, "The Night Manager" rolüyle de 2016'da Altın Küre kazandı. Daha önce "Fleabag" ve "The Night Manager" yapımlarıyla Emmy adaylıkları da bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top