Hesabım
    Apple Dizisi "Bad Monkey"nin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

    Kadroya birkaç önemli yıldız daha katıldı!

    Ağustos ayının başlarında, Apple TV+, Vince Vaughn'un Bad Monkey'de rol alacağını duyurdu. Şimdi, yaklaşmakta olan 10 bölümlük drama dizisine katılacak üç yeni oyuncu açıklandı. Yazar Carl Hiaasen'in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Bad Monkey, Güney Florida'da restoran müfettişliğine kadar indirilen eski bir dedektifi takip ediyor. Bir turistin kopmuş bir insan kolunu sudan çıkarması ve soruşturma başlamasıyla şansı dönüyor. Kolun bir tekne kazasından çok daha karanlık bir şeyin ürünü olduğunu kanıtlayabilirse, kendini eski durumuna getirebilir.

    Michelle MonaghanJodie Turner-Smith ve Meredith Hagner, yolsuzluğu ve açgözlülüğü ortaya çıkarmak için, hikayeyi gün yüzüne çıkarmaya çalışan karakterleri oynuyorlar. Monaghan, kötü niyetli bir ilişkiye hapsolmuş bir kadını oynayacak. Oyuncu, dedektif dizilerine yabancı değil: Son yılların en beğenilen dizilerinden biri olan HBO'nun True Detective dizisinde yer aldı.

    Turner-Smith, hem beğenilen, hem de korkulan bir Obeah uygulayıcısını oynayacak. Bilim kurgu dizisi Nightflyers, Cinemax'in gerilim dizisi Jett ve en son Channel 5'in dönem drama dizisi Anne Boleyn'de rol alan İngiliz yıldız, son derece yoğun birkaç yıl geçirdi. Son olarak Hagner, ölen ve kolunu kaybeden adamın karısını oynayacak. Hagner şu anda daha çok ocak ayı için beşinci ve son sezon rezervasyonu yapan HBO Max'in Search Party dizisindeki rolüyle tanınıyor.

    Bad Monkey'e ayrıca yönetmen ve yapımcı Marcos Siega da katılıyor. Dizinin ilk bölümünü yönetecek ve yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Siega, en son Showtime'ın devam dizisi Dexter: New Blood'ın birkaç bölümü ile televizyonda kapsamlı yönetmenlik ve yapımcılık yaptı. Ayrıca Netflix'in You, Blindspot, The Follow ve The Vampire Diaries gibi dizilerinin bölümlerini yönetti. Bad Monkey'in yürütücü yağımcılığını yardımcı yapımcılardan da biri olan showrunner Bill Lawrence üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top