Hesabım
    Apple, "Truth Be Told"a Üçüncü Sezon Onayı Verdi

    Müjdeli haber, ikinci sezon finalinden kısa bir süre sonra geldi

    "Truth Be Told", Apple'da üçüncü sezon için yenilendi. Başrolünde Octavia Spencer'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonu 20 Ağustos'ta gösterime girdi. Ayrıca, Maisha Closson'ın yeni sezonda showrunner ve yönetici yapımcı olarak görevlendirildiği açıklandı. İlk iki sezonda bu görevi üstlenen Nichelle Tramble Spellman ise yürütücü yapımcı olarak görevine devam ediyor.

    Spellman, “Poppy Scoville yolculuğunun Apple TV Plus'ta gelişmeye devam edeceğinden dolayı heyecan duyuyorum. Ayrıca, Maisha Closson'ı yeni showrunner ve baş yapımcımız olarak karşıladığım için çok heyecanlıyım. Sizin için sakladığımız her şeyi size göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi. Dizide Spencer, gerçeği ve adaleti sürdürmek için hayatı dahil her şeyi riske atan podcast yapımcısı Poppy Scoville'i canlandırıyor.

    Kathleen Barber'ın romanına dayanan ikinci sezon, Kate Hudson'ı Poppy'nin çocukluk arkadaşı ve medya patronu Micah Keith olarak oynadığı bir televizyon dizisindeki ilk başrolünde tanıttı. Apple Worldwide Video geliştirme başkanı Matt Cherniss, “'Truth Be Told', Octavia Spencer ve oyuncu kadrosunun güçlü performanslarının yanı sıra son derece yetenekli Nichelle Tramble Spellman'ın sürükleyici hikaye anlatımıyla dünyanın dört bir yanındaki izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Biz dizinin küresel hayranlarıyla birlikte hikayenin üçüncü sezonda devam etmesini sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. 

    “Truth Be Told”, Nichelle Tramble Spellman tarafından yaratıldı ve Hello Sunshine, Chernin Entertainment ve Endeavor Content tarafından yürütüldü. Maisha Closson, üçüncü sezon için yazar ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Spellman ve Closson'ın yanı sıra baş yapımcı olarak hizmet veren isimler arasında Spencer, Reese Witherspoon, Hello Sunshine için Lauren Neustadter, Chernin Entertainment için Peter Chernin, Jenno Topping ve Mikkel Nørgaard yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top