Hesabım
    ‘Outer Banks’, Netflix'ten Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Suç dizisi Outer Banks, yoluna devam edecek!

    Netflix, Kuzey Karolina ve Bahamalar açıklarında, aynı ada sahip adalarda geçen, gizemli, gençlik ve suç dizi “Outer Banks”e üçüncü sezonu için resmi olarak onay verdiğini duyurdu. Dizinin yaratıcıları Jonas PateJosh Pate ve Shannon Burke, Z kuşağı hitinin baş yapımcıları ve showrunnerları olarak geri dönecekler. İlk sezon, Covid-19 pandemisinin en başında, TV trendinin birkaç katına çıktığı zamanlarda yayına girdi.

    İkinci sezon prömiyeri 30 Temmuz 2021'de yapıldı ve lansmanından sonraki ilk dört hafta boyunca Netflix'in küresel "İngilizce en iyi 10 TV dizisi" listesinde 1 numarada yer aldı. İkinci sezon, Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison BaileyJonathan Daviss ve Rudy Pankow'un oynadığı ve arkadaşlarının ölümüyle yüzleşmeye çalışan sıkı sıkıya bağlı bir grup yerel genci ("Pogues" olarak bilinen) konu alıyor.

    Bir hazine avından sonra işler ters gider. Ancak, hem izleyiciler, hem de karakterler kısa süre sonra John B (Stokes) ve Sarah'nın (Cline) Bahamalar'da kaçtığını ve altın izine geri döndüğünü, Pogue'ların geri kalanı için bahislerin evde hızla arttığını fark ediyor. Yeni keşfedilen bir sır, grubu keşfedilmemiş sularda yeni bir görev için yeniden bir araya getirdiğinde, 400 milyon dolar tehlikeye giriyor.

    İkinci sezonda ayrıca, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten ve Carlacia Grant rol aldı. Grant, düzenli olarak bir dizi oyuncusu statüsüne yükseltildi ve üçüncü sezon için ana kadroya geri dönecek. Her iki sezon da şu anda platformda yayınlanıyor. İlk iki sezon gibi, üçüncü sezonun da önümüzdeki yılın bahar ve yaz aylarında yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top