Hesabım
    Netflix, ‘Outer Banks’e İkinci Sezon Onayı Verdi

    Gençlik dizisi Outer Banks yeni sezon onayı aldı

    Netflix, ikinci sezon için, övgüler alan genç yetişkin serisi “Outer Banks”ı yeniledi. Jonas PateJosh Pate ve Shannon Burke tarafından yaratılan şovda Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan DavissRudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Deion Smith ve Charles Esten yer alıyor. Herkes, 15 Nisan'da prömiyer yapan dizideki rollerini ikinci sezonda yeniden canlandıracak.

    Pate, Pate ve Burke, showrunner ve yönetici yapımcı olarak geri dönecek. “Outer Banks”, Kuzey Carolina'daki sahil kasabasında yaşayan işçi sınıfı yerlileri tanımlayan ve “pogue” adı verilen bir grup gencin hayatını takip ediyor. Dizide akisyon ve suç türleri ön planda yer alırken, pogların sıklıkla sosyoekonomik politikalar üzerinde sürtüşmeye uğradığı zengin  kasaba sakinlerini de irdeliyor. Gençlik dramasının ilk sezonunda, sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubu, birinin yıllar önce kaybolan babası hakkında izler bulur ve bir hazinenin peşine düşer. 

    Netflix, gençlik filmlerine son yıllarda ağırlık vermeye başladı. Elbette bu durum biraz da arz talep meselesi. Platformun kendi özel reyting hesaplama verilerine göre Mindy Kaling’in gençlik dizisi “Never Have I Ever”, 40 milyon hane tarafından görüntülendi. Netflix, 2020'nin ilk çeyreğinde 40 milyon hane halkının “Space Force”u, 51 milyon hane halkının “Too Hot to Handle”ı ve 37 milyon kişinin “Floor Is Lava” projesini izlediğini bildirdi. Outer Banks ekibiyle yapılan bir röportajda ekip, “Dawson’s Creek” ve “One Tree Hill” bağlantılar hakkında demeçler verdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top