Hesabım
    ‘Mare of Easttown’un Yönetmeni Craig Zobel, HBO ile Genel Anlaşma İmzaladı

    Zobel, HBO için üretmeye devam edecek!

    HBO, yönetmen, yazar ve yapımcı Craig Zobel'in genel anlaşmasını üç yıl daha uzattığını duyurdu. Son olarak Zobel, Kate Winslet'in Philadelphia banliyösünde bir kızın yakın zamanda öldürülmesini ve bir diğerinin bir yıl boyunca ortadan kaybolmasını araştıran bir polis dedektifi olarak oynadığı 2021 yapımı HBO mini dizisi “Mare of Easttown”u yönetti ve ödüller kazandı.

    Julianne Nicholson, Jean Smart, Evan Peters ve Guy Pearce'ın da rol aldığı Mare of Easttown, mini dizi dalında Emmy'ye, Zobel ise aynı kategoride en iyi yönetmen ödülüne aday gösterildi. Zobel ayrıca, Jason Mosberg tarafından yaratılan ve küçük bir kasabada el değiştiren tek bir dolarlık banknotun bir grup yabancıyı bir cinayete bağladığı gizemli bir gerilim dizisi olan “One Dollar”ın tek yönetmeni ve showrunnerı olarak hizmet vermesiyle de tanınıyor.

    Shogun World adlı yeni bir parkın tanıtılmasıyla ünlü “Westworld”ün ikinci sezon bölümlerinden “Akane no Mai”yi de yöneten Zobel'ın diğer televizyon çalışmaları arasında “American Gods” ve “The Leftovers” bölümlerinin yönetmenliği yer alıyor. Filmde Zobel, kendisine çığır açan yönetmen dalında Gotham Ödülü ve en iyi ilk uzun metrajlı Bağımsız Ruh Ödülü'nü kazandıran 2007 filmi “Great World of Sound”u yazdı, yönetti ve yapımcılığını yaptı.

    Zobel'ın “Z for Zachariah” adlı filmi 2015 Sundance'te öne çıktı ve Chiwetel Ejiofor, Chris Pine ve Margot Robbie'yi yönetti. En son filmi, yapımcılığını Blumhouse Productions ve Universal Pictures'ın üstlendiği ve başrollerini Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts ve Ike Barinholtz'un paylaştığı 2020 yapımı “The Hunt” oldu. Zobel'in diğer filmleri arasında “A Letter from My Father”, “Compliance” ve “Prince Avalanche” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top