Hesabım
    Amandla Stenberg, ‘Star Wars’ Dizisi ‘The Acolyte’ın Başrolünde!

    Stenberg, Star Wars evreninin yeni yüzlerinden olacak

    Amandla Stenberg, Leslye Headland'den gelen canlı aksiyon “Star Wars” dizisi “The Acolyte”e katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Stenberg'in oynayacağı karakterle ilgili ayrıntılar sıkı bir şekilde saklanıyor. Bu hikaye, Sith Lordu Darth Bane'in aynı anda yalnızca iki Sith'in var olduğu - bir usta ve bir çırak - İkili Kuralı oluşturmasından önce yaşanacak.

    Disney ve Lucasfilm, daha önce “The Acolyte”ın “Yıldız Savaşları” zaman çizelgesinin Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerinde geçeceğini ve gizli karanlık taraf güçlerinin ortaya çıkışına odaklanacağını doğrulamıştı. Bağlam olarak, Yüksek Cumhuriyet döneminin “Phantom Menace” olaylarından yaklaşık 50 yıl önce sona erdiği söyleniyor.

    Stenberg, 2012'de The Hunger Games'in uzun metraj uyarlamasında Rue rolüyle çıkış yaptı. O zamandan beri “The Hate U Give”, “The Darkest Minds”, “Everything, Everything” gibi filmlerde ve Alana Beck'i canlandırdığı “Dear Evan Hansen”in son uzun metrajlı versiyonunda rol aldı. Stenberg ayrıca, “Sleepy Hollow”, “The Eddy” gibi televizyon programlarında yer aldı.

    Headland, ilk olarak Nisan 2020'de duyurulan “The Acolyte” dizisinde yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Disney ve Lucasfilm, o yılın 4 Mayıs'ında projeyi resmen doğruladı. Gösterinin 2022 ortalarında sete girmesi planlanıyor. Bu, son haftalardaki en son canlı aksiyon “Star Wars” haberi. Başrolünde Rosario Dawson'ın yer aldığı Ahsoka Tano dizisine hem Natasha Liu Bordizzo, hem de Ivanna Sakhno'nun imza atmasıyla oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top