Hesabım
    ‘And Just Like That...’ten Dramatik Başlangıç!

    Sex and the City'nin geri dönüşü hüzünlü başladı!

    HBO Max yapımı, Sex and the City'nin devam sezonu "And Just Like That…" yayına girdi ve hayranlar ikinci sinema filminden bu yana Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda'nın (Cynthia Nixon) hayatlarına ilk bakışlarını verdi. And Just Like That…'ın galasına kadar aylar boyunca, insanlar Sex and the City'nin yeniden başlatılmasının sevilen bir karakteri öldürebileceğini düşündüler. Spekülasyonlar o kadar yaygındı ki, dizinin yaratıcısı ve Michael Patrick King, The New York Times'a “kimsenin ölmediğini” söyleme ihtiyacı hissetti.

    Artık King'in biraz yalan söylediğini biliyoruz. Dolayısıyla haberin bundan sonraki kısmı ağır spoiler içeriyor. Eğer ilk bölümü izlemediyseniz devamını okumayın. King, pembe bir yalan söyledi. And Just Like That… başladığında baş karakterlerden kimsenin ölmediği doğru, ancak, dizinin en ikonik karakterlerinden biri dizinin ilk bölümünde hikayeye veda etti. 

    Carrie'nin tek gerçek aşkı Mr. Big, "And Just Like That..."in ilk bölümü olan "Hello It's Me"'nin sonunda Carrie'nin kollarında ölüyor. Evet, Sex and the City yeniden başlatması Big'i öldürdü. Sadece bu değil, Peloton kaynaklı bir kalp kriziyle! Eğlencenin geri döndüğünü düşünen hayranlar, duygusal bir bölüm ve hüzünlü bir finalle, belki de ağlayarak ikonik karakterlere yeniden merhaba dedi.

    İkinci bölüm, Big'in cenaze düzenlemelerini ele alıyor ve kimsenin onun böyle öleceğini bilemeyeceğini ve bunun Peloton'un hatası olmadığını vurgulayan çok sayıda konuşma var. Peloton'un hatası olmadığına dair tek bir konuşma var ama Steve (David Eigenberg) ikna olmadı! Peloton ve Steve: zamanımızın düşmanları!

    Dizinin oyuncu kadrosu ve ekibi, yıldız Willie Garson'ın eylül ayında pankreas kanserinden vefat etmesiyle gerçek bir can kaybı yaşadı. Garson, Sarah Jessica Parker'ın gerçek hayattaki en iyi arkadaşlarından biriydi. Bütün bu hisleri yaşmak istiyorsanız, "And Just Like That…" yayında!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top