Hesabım
    Six Feet Under, HBO İçin Geri Dönüyor!

    Efsane dizi geri dönen yapımlar arasına katılıyor!

    Six Feet Under, HBO'daki çalışmalarda yeniden başlatıldı. Variety'nin haberine göre, yeni sezon erken gelişme aşamasında. Şu anda eklenmiş bir yazar yok ve bu nedenle herhangi bir olay örgüsü belirlenmedi. Orijinal kadrodan herhangi birinin projede görünüp görünmeyeceği de henüz belli değil ama geri dönüş için kesinlikle umutlanabiliriz.

    Orijinal dizinin yaratıcısı Alan Ball, baş yapımcılar Bob Greenblatt ve David Janollari ile birlikte geri dönebilir. Tek bildiğimiz, projenin erken geliştirme aşamasında olduğu ve yeşil ışık alıp almayabileceği gibi ihtimallerin masada olduğu. Orijinal seri finali, tüm zamanların en iyi sonlarından biri olarak tarihe geçti, bu nedenle Ball, bu olağanüstü mirası bozmak istemeyebilir.

    Six Feet Under, 2001-2005 yılları arasında HBO'da beş sezon ve 63 bölüm olarak yayınlandı. Dizii, Fisher ailesinin ve Los Angeles'ta bir cenaze evi işleten ortaklarının hayatlarını takip etti. Oyuncular arasında Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. PatrickRachel Griffiths ve Jeremy Sisto yer aldı. Richard Jenkins, dizide aile reisi Nate Fisher Sr. olarak çoğunlukla geri dönüşler şeklinde görüldü. Justina Machado ve Rainn Wilson gibi yıldızlar dizi sayesinde erken bir kariyer artışı elde etti.

    Six Feet Under, yayınlandığı süre içinde toplam 53 Emmy adaylığı alarak dokuzunu kazanmayı başardı. Gösteri ayrıca 2002'deki en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere birden fazla Altın Küre ödülü kazandı. Bu yılın başlarında dizi, oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibin bir PaleyFest paneli için yeniden bir araya gelmesiyle 20. yılını kutladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top