Hesabım
    Camryn Manheim, Geri Dönecek Olan ‘Law & Order’ın Kadrosunda

    İkonik dizi, ekranlara geri dönüyor!

    Gabrielle Carteris

    Camryn Manheim, NBC'nin 24 Şubat 2022'de başlayacak olan “Law & Order” canlandırma dizisinin kadrosuna katıldı. Manheim, dizinin devamında Teğmen Kate Dixon'ı oynayacak. Dixon, ünlü Dick Wolf serisine yeni bir karakter olarak giriyor. Görevi, 4 ve 20. sezonlar arasında S. Epatha Merkerson tarafından canlandırılan Teğmen Anita Van Buren'den devralıyor.

    Merkerson, şu anda Dick Wolf'un “Chicago Med”inde yer aldığı için “Law & Order” canlandırması için uygun değildi ama takvim ayarlandı. Manheim, hem Emmy Ödülü hem de Altın Eldiven kazanan ABC hukuk draması “The Practice”te avukat Ellenor Frutt rolüyle tanınıyor. Ayrıca, CBS'in "Elvis"inde Gladys Presley rolüyle Altın Küre'ye aday gösterildi ve "Stumptown", "Criminal Minds", "Two and a Half Men" ve "How I Met Your Mother" gibi diğer televizyon yapımları da yer aldı.

    Sezon 21'e katılan diğer yeni oyuncular, NYPD dedektifi olarak Jeffrey Donovan ve bölge savcı yardımcısı olarak Hugh Dancy olacak. Anthony Anderson, Dedektif Kevin Bernard olarak kadroya geri dönecek, Sam Waterston ise bölge savcısı Jack McCoy olarak geri dönmek için görüşmelerde bulunuyor. Wolf, ekim ayındaki canlanma hakkında "İnandığım şeylerden asla vazgeçmem. Uzun zaman aldı ama yolculuk buna değdi. Bu Sezon 21 olacak, yani herkesin ilk 20 yıldan beri bildiği aynı 'Law & Order'ı görecekler" dedi.

    Oyuncu skadrosu her zaman olduğu gibi üç polis ve üç D.A. ajanından oluşacak. “Law & Order”ın yürütücü yapımcı kadrosu Dick Wolf, Rick Eid, Arthur Forney ve Peter Jankowski'den oluşuyor. Dizi, Wolf Entertainment ile birlikte Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television tarafından çekilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top