Hesabım
    ‘Pose’ Yıldızı Mj Rodriguez, Apple Komedisinin Kadrosunda!

    Dizinin diğer başrolü Maya Rudolph olacak..

    Variety'nin haberine göre Mj RodriguezAlan Yang ve Matt Hubbard'dan gelecek olan Apple komedi dizisinde Maya Rudolph'la birlikte rol alacak. Seri, mart ayında Apple'da sipariş edildi. Dizi, kocasının onu 87 milyar dolardan başka bir şeyle bırakmaması üzerine mükemmel görünen hayatı altüst olan Molly'yi (Rudolph) izliyor.

    Rodriguez, devamsız milyarder patronu Molly tarafından finanse edilen kar amacı gütmeyen kuruluşun çalışkan yönetici müdürü Sofia'yı canlandıracak. Rodriguez, en çok üçüncü ve son sezonunu piyasaya sürülen Emmy ödüllü FX drama dizisi “Pose”taki Blanca rolüyle tanınıyor. Diğer TV çalışmaları arasında "Nurse Jackie" ve "Luke Cage" yer alırken, "Adam" ve "Saturday Church" gibi filmlerde de rol aldı. Kısa süre önce Pasadena Playhouse’un “Little Shop of Horrors” prodüksiyonunda Audrey rolünü oynadı.

    Yang ve Hubbard, çalışma başlığı "Loot" olan Apple serisini yarattılar ve yönetici yapımcı olarak hizmet veriyorlar. Rudolph, Animal Pictures etiketi altında başrol oynamanın yanı sıra yönetici yapımcılığı üstlenecek. Animal Pictures'tan Natasha Lyonne ve Danielle Renfrew Behrens de 3 Arts'tan Dave Becky gibi yapımcı olacak. Universal Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    Maya Rudolph, günümüzde çalışan en saygın komedi oyuncularından bir. Bir "SNL" üyesi ve kısa süre önce Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i canlandırmak için gösteriye geri döndü. 2020'de biri "SNL" için, diğeri ise Netflix animasyon dizisi "Big Mouth"taki çalışması için olmak üzere iki Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca, "The Good Place" gibi şovlarda ve "Away We Go" ve "Bridemaids" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top