Hesabım
    Apple Komedisi "Trying", Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Apple, dizinin ikinci sezon prömiyer tarihini de duyurdu..

    Apple TV Plus, ikinci sezon galası öncesinde İngiliz komedisi "Trying"e üçüncü sezon onayı verdi. Yayıncı, ikinci sezon galasının 14 Mayıs'ta yapılacağını da duyurdu. Sekiz bölümlük ikinci sezon, Nikki (Esther Smith) ve Jason'ın (Rafe Spall) evlat edinme sürecinde gezinmeye devam ettiğini görüyor. Evlat edinme heyeti tarafından onaylandıktan sonra, bir çocukla eşleşmenin umdukları kadar basit olmadığını fark ederler ve diğer çiftler etraflarında çocukları kaparken geride bırakılmış gibi görünürler.

    Çift, her şeye rağmen ebeveyn olmak için ellerinden geleni yapmaya kararlıdırlar ve Nikki bir evlat edinme etkinliğinde Prenses adında küçük bir kızla tanıştığında, kendileri için çocuk olarak onunla birlikte ilerlemeyi planlarlar. Planın önünde çok sayıda engel olsa da, eksantrik sosyal hizmet uzmanı Penny'nin (Imelda Staunton) yardımını alırlar ve olaylar gelişir.

    Dizideki diğer oyuncular arasında, Ophelia Lovibond, Oliver Chris, Sian BrookeDarren Boyd ve Robyn Cara yer alıyor. Andy Wolton'un yazar ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Jim O'Hanlon'un yönetmenliğini ve baş yapımcılığını yaptığı, Sam Pinnell'in yürütücü yapımcılığını, Tim Mannion'ın ise ortak yapımcılığını yaptığı dizinin baş yapımcılığını Josh Cole üstlendi.

    Dizi, BBC Studios tarafından çekiliyor. "Trying" artık yayın hizmetinde üçüncü sezonu görecek olan, gittikçe artan orijinal diziler listesine katılıyor. Diğerleri arasında alternatif tarih draması "For All Mankind", psikolojik korku-gerilim filmi "Servant", dönem komedisi "Dickinson" ve animasyonlu müzikal komedi "Central Park" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top