Hesabım
    ‘CSI: Vegas’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Spin-off dizisine devam kararı çıktı!

    CBS, çığır açan 2000 serisinin devamı olan birinci sınıf drama CSI: Vegas'ı, 2022-2023 yayın sezonunda yayınlanmak üzere, ikinci bir sezon için yeniledi. CSI: Vegas'ın ilk sezonunda orijinal dizinin yıldızları William Petersen ve Jorja Fox rol aldı. Petersen, yalnızca ilk 10 bölümde Gil Grissom rolünü yeniden canlandırmak için imza attı. Yeni sezonda oyuncu olarak devam etmeyecek ancak baş yapımcı olarak projede kalacak.

    CSI: Vegas'ın ilk sezonu Paramount+ üzerinden yayınlanıyor. Hiçbir akış verisi yayınlanmıyor ama kaynaklara göre canlanma, platformda çok iyi performans gösterdi. Ek olarak, CSI: Vegas'ın derecelendirmeleri alışılmadık bir yörünge izledi. Muhtemelen serileştirilmiş, sezon boyu süren yayının yardımıyla izlenme sayıları, geleneksel prömiyer sonrası düşüşten sonraki bölümlerde sürekli olarak artış gösterdi.

    İlk sezon, her şeyin başladığı şehir olan Las Vegas'ta yeni bir hikaye başlattı ve klasik suç prosedürü dramasını seri hale dönüştürdü. Tüm suç laboratuvarını çökertebilecek ve binlerce hükümlü katili Vegas'ın neon ışıklı sokaklarına geri salabilecek varoluşsal bir tehditle karşı karşıya kalan Maxine Roby (Paula Newsome) liderliğindeki zeki ve parlak bir soruşturma ekibi, eski dostları Gil'in yardımına başvuruyor. Grissom (William Petersen) ve Sara Sidle (Jorja Fox), eski meslektaşı David Hodges (Wallace Langham) merkezli bir davayı araştırmak için göreve katılıyor.

    İlk sezonda Matt LauriaMandeep Dhillon ve Mel Rodriguez de rol aldı. CSI: Vegas, Jerry Bruckheimer Television ile birlikte CBS Studios tarafından finanse edildi ve ViacomCBS Global Distribution Group tarafından uluslararası olarak dağıtıldı. Yönetici yapımcılar arasında Jason Tracey, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Anthony Zuiker, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Craig O'Neill, William Petersen, Uta Briesewitz ve Cindy Chvatal yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top