Hesabım
    Ben Stiller'ın Yönettiği ‘Severance’tan Tarih ve Fragman

    Dizinin oyuncu kadrosunda yıldızlar topluluğu yer alıyor

    Apple TV+ imzalı yeni drama Severance, yayın hizmeti aracılığıyla 18 Şubat'ta gösterime girecek. Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus ve Christopher Walken'ın yer aldığı diziye ilk bakış, yayınlanan ilk fragman sayesinde gelmiş oldu.

    Dizinin yönetmenliği ve yönetici yapımcılığı Ben Stiller tarafından gerçekleştiriliyor. Dan Erickson vizyonuyla yaratılan dizide iş anıları ve iş dışını ayıran bir "kıdem tazminatı prosedürü" ile işten çıkarma uygulayan ve iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye çıkarmak isteyen bir şirket olan Lumen Industries'te yaşananlar anlatılıyor. Elbette, sonrasındaki olaylar da ekranlara yansıyor.

    Scott, karanlık bir geçmişi olan ve kendini toparlamaya çalışan bir çalışan olan Mark'ı canlandırıyor. Chris Black, Erickson, Stiller ve Nicky Weinstock'un yanı sıra Red Hour Productions'tan Jackie Cohn, ortaklaşa olarak yapımcılık yapıyor. Arquette ve Scott da yapımcı olarak görev yapıyor. Mark Friedman, Erickson ile birlikte baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Endeavor Content, stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top