Hesabım
    Ben Stiller ve Cate Blanchett, ‘The Champions’ Uyarlamasında!

    60'ların ikonik dizisi, beyaz perdeye geliyor!

    Ben Stiller ve Cate Blanchett, 1960'ların İngiliz bilim kurgu ve casus drama dizisi The Champions'ın film uyarlamasında rol almaya hazırlanıyor. Stiller ayrıca Red Hour Productions aracılığıyla ITV Studios America, New Republic Pictures ve Blanchett'ın Dirty Films projesini yönetecek ve yapımcılık yapacak. Dennis Spooner, Himalayalar'da bir uçak kazasından sağ kurtulan ve gelişmiş bir uygarlık tarafından süper güçler alan BM ajanları hakkındaki orijinal TV dizisini yarattı.

    Ajanlar, dış dünyaya döndükçe, yeni güçlerini hukuk, düzen ve adalet şampiyonu olmak için kullanırlar. New Republic'ten Brian Oliver ve Bradley Fischer, Blanchett, Andrew Upton ve Dirty Films'den Coco Francini ile birlikte projeyi yürütecek. 2007'de Guillermo del Toro, Tom Cruise film stüdyosunun arkasındayken The Champions'ı United Artists adına uyarlamak için görevlendirildi ama proje devam etmedi.

    Stiller'ın yönettiği uyarlama, Queen Bitch ve The High Horse'u da çeken Bert ve Bertie tarafından yönetilecek ve New Republic'le Dirty Films'in ilk bakış anlaşması kapsamındaki bir sonraki proje olarak finansa ediliyor.  Blanchett, “Yönetmen ve oyuncu Ben ile uzun zamandır çalışmak istiyordum. Bugün çalışan en meşgul ve çok yönlü yönetmenlerden biri. Hem Zoolander hem de Escape at Dannemora'yı yapabilen herkes, dikkate alınması gereken yaratıcı bir güçtür." dedi.

    Stiller, "Çok uzun zamandır Cate'in büyük bir hayranıyım. Bu projenin, insanların sonunda onu bir aktris olarak ciddiye almalarına yardımcı olacağını umuyorum." diyerek esprili bir açıklama yaptı. Blanchett, şu anda Todd Field'ın yönettiği Tar filminde rol alıyor ve yakın zamanda Eli Roth'un Borderlands'indeki çalışmalarını tamamladı. Stiller, dramayı yönettikten sonra Apple+ işyeri gerilim filmi Severance'ın post prodüksiyonunda. Ayrıca, Jo Nesbo'nun bir kısa öyküsüne dayanan ve Oscar Isaac'ın başrolde yer aldığı Bag Man ve London filmlerinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top