Hesabım
    Netflix, La Casa de Papel'den Çekim Hataları Videosu Yayınladı

    5. kısımdan eğlenceli hatalar!

    Büyük etki yaratan ve Squid Game öncesi, İngilizce olmayan en yüksek reytingli dizi olan La Casa de Papel'in 5. sezonundan çekim hatalarının olduğu bir kamera arkası videosu yayınlandı. Netflix'in yayınladığı videoda, son bölümler çekilirken oluşan hatalar ve elbette oyuncuların komik halleri yer alıyor. Hayranlar, bu videoyla çok eğlenecek. 

    Türkiye izlkeyicisinin de çok sevdiği La Casa de Papel, İngilizce olmayan diziler arasında Netflix'in en popüler yapımlarından biri. Kısa bir süre önce Top10.Netflix.com'da duyurulduğu gibi 3. Kısım, 4. Kısım ve 5. Kısım olarak Top 10 listesinin üst sıralarında yer alıyor. Kore dizilerinin üstünlüğü başlamadan önce, zirve kendisine aitti.

    5. Kısım özetine göre; Tokyo’nun (Úrsula Corberó) ölümünün ardından düşman, İspanya Merkez Bankası'nın içindeki ekip için her zamankinden daha tehlikelidir. Şimdiye kadarki en büyük meydan okumayla karşı karşıya kalan ekip, altını kimse fark etmeden çıkarmak için cesur bir plan üzerine çalışırken; Profesör, hayatının en büyük hatasını yapar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda; Álvaro Morte, Itziar ItuñoPedro AlonsoMiguel Herrán, Jaime Lorente, Esther AceboEnrique ArceDarko PericHovik KeuchkerianLuka PerosBelén Cuesta, Rodrigo de la Serna ve Najwa Nimri yer alıyor. Dizinin macerasını sonlandıracak olan son 5 bölüm, 3 Aralık tarihinde yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top