Hesabım
    Nilperi Şahinkaya’lı "Nasıl Fenomen Oldum”un Çekimleri Başladı!

    “Nasıl Fenomen Oldum”, çok yakında dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

    Başrolünde, son dönemin başarılı oyuncularından Nilperi Şahinkaya’nın üstlendiği, özgün senaryosuyla merak uyandıran yeni dizi “Nasıl Fenomen Oldum”, çok yakında dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gençlik dizisi, günümüzün en önemli olgularından olan sosyal medya etkileşimlerini de masaya yatıracak.

    Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu dizinin yapımcılığını ise HANN üstleniyor. Kotan, daha önce Annem, Sihirli Annem Bir'iz ve Konuşan Hayvanlar adlı yapımlarla tanınıyor. Dizinin prömiyer tarihi henüz netleşmedi ama başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer aldığı “Nasıl Fenomen Oldum”, çok yakında beIN CONNECT’te yer alacak 

    Yeni sezonun iddialı projelerinden olan “Nasıl Fenomen Oldum” isimli dijital dizinin başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni “Ala” karakterine hayat verecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Derya Şensoy, Ahmet KayakesenHülya Duyar ve Bahadır Vatanoğlu yer alacak. Dizinin setinden ilk görüntüler de paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top